#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

gecen yil gosteridi perfomanisi gostersin bu sezonda gostersin baska birsey istemiyorum ilk geldi yillda fena oyunamisti ama

Belden hızlıyımdır nasıl dönemiyormuşum.Queresma sadece 2-2'lik maçın son dakikaları zorladı.O anda takım olarak oyundan düşmüştük.Diğer 3 maçta Queresma ne yababildi?Dia bir şey yapabildi mi?Ollson adam 1 kere iyi oynadı İsveç'le kahraman yaptınız.Benim de çok çok iyi oynadığım maçlar var.Bu seneki Trabzon maçlarında iyiydim.

abi her oyuncunun iyi oynadıgı 2 3 mac olur, fener maclarındada bitek sen gol atıyon mesela :ka21:

fakat yavassın bu bir, oldugun yerde cevik digilsin bu iki.. sprint zaten mecbur kalmadıkca atamıyon, mecbur kalınca arkadaki mutlaka gelip geciyo seni.

100 orta yapıyon 99'u rakibe carpıyo.. bir kere ataga katılıyon, 10 dakika boyunca sol tarafın savunması bos kalıyo.

Eboue geldi nasıl cag atladı o taraf, aynı sekilde yabancı bir solbek sart, yedek ol bisey olmaz yine milli takıma cagırırlar seni, sen > Hasan Ali, o kadar kredin var elbed :ka19:

sonuc olarak uzgunum ama senle CL'de kalbura cevirirler.

abi her oyuncunun iyi oynadıgı 2 3 mac olur, fener maclarındada bitek sen gol atıyon mesela :ka21:

fakat yavassın bu bir, oldugun yerde cevik digilsin bu iki.. sprint zaten mecbur kalmadıkca atamıyon, mecbur kalınca arkadaki mutlaka gelip geciyo seni.

100 orta yapıyon 99'u rakibe carpıyo.. bir kere ataga katılıyon, 10 dakika boyunca sol tarafın savunması bos kalıyo.

Eboue geldi nasıl cag atladı o taraf, aynı sekilde yabancı bir solbek sart, yedek ol bisey olmaz yine milli takıma cagırırlar seni, sen > Hasan Ali, o kadar kredin var elbed :ka19:

sonuc olarak uzgunum ama senle CL'de kalbura cevirirler.

F.Terim orta çok yapmayın diyor.Zaten bakarsan Eboue'de çok fazla orta girişiminde bulunmaz.Kornerlerde bile genellikle paslaşarak kullanırız.Yavaş diyorsun ama maçlarımda tuttuğum adamla aynı hızda koşarız.Nasıl yavaş oluyorum?

F.Terim orta çok yapmayın diyor.Zaten bakarsan Eboue'de çok fazla orta girişiminde bulunmaz.Kornerlerde bile genellikle paslaşarak kullanırız.Yavaş diyorsun ama maçlarımda tuttuğum adamla aynı hızda koşarız.Nasıl yavaş oluyorum?

sigarayı bıraktın mı hakan reyiz :)

Ne oluyo la burada :asd:

Beyler neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ?

Hayatımda?Hemen aklıma geldi bir tane UEFA Maçında Keita'ya açtığım ortayı babam mı açtı?Arka direkte vurup gol olmuştu.Caner gelsin mi yerime?

Aydın açmıştı o ortayı...30.saniye

[video=youtube;XKI3kgFzFl4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XKI3kgFzFl4#t=33s[/video]

Furkan reis pardon Hakan reis biz seni seviyoruz bu sene coşacaksın biliyoruz , Emir yapıcı adamdır güzeldir cümleleri ama Serdar Burak abimiz seni forumda görmesin. Sırf yerine adam alınsın diye seni kaçırma teşebbüsünde dahi bulunabilir.

edit : görmüş :D

2-2'lik fener maçındaki golünden sonra kameraya artizlik yapacam derken gözün çıkıyordu reyiz, dikkat et..

Ortayı Kime açmış orda? Arda olabilir mi:coffee:

[video=youtube;VrdEF1BL338]https://www.youtube.com/watch?v=VrdEF1BL338&feature=player_detailpage[/video]

2010-2011 sezonunda sana az küfretmedik reyiz kusura bakma..

Kaçırdınız Hakan'ı daha soracak çok şey vardı

Tr'nin en iyi sol beki ama kapasitesi belli , kendi yari sahasinda kalan ve agir bir bek

Geri
Üst Alt