#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Umarım önümüzdeki sezonun müzmin yedeği olur. Takımda Hakan Balta'yı izlememek için Elmander'in yerine Umut Bulut'un oynamasına razıyım.

Ön ve arka çarptaz bağlarda kısmi yırtık oluşmuştu.O da geçti 1 ay önce falan.

bilmemki reis bugun gazetede haberini gormustum sanki hocanın kafasını karıstırmısın, geliyo yeni solbek galibae bakalım nabacan :ka21:

Selamın Aleyküm Hakan Kardeş sana bişeyler karaladım..

Hakan balta para gibisin para

Varlıgın bir dert Yoklugun yara!

2008'den beri 'servet en iyi yerli stoper', 'sabri en iyi yerli sağ bek' diye diye üç sene heba oldu. aynı mantık bugün hakan'a en iyi yerli sol bek kontenjanından dolayı 'yeterli' diyor. Allah'tan ameliyat olayı oldu da o kabus euro 2008 dörtlüsünden tamamen kurtuluyoruz artık. 3 ay antrenmana çıkamayacak bir H.Balta bir daha GS'ın A2 takımında forma giyemez.

2008'den beri 'servet en iyi yerli stoper', 'sabri en iyi yerli sağ bek' diye diye üç sene heba oldu. aynı mantık bugün hakan'a en iyi yerli sol bek kontenjanından dolayı 'yeterli' diyor. Allah'tan ameliyat olayı oldu da o kabus euro 2008 dörtlüsünden tamamen kurtuluyoruz artık. 3 ay antrenmana çıkamayacak bir H.Balta bir daha GS'ın A2 takımında forma giyemez.

Katılıyorum. Ama Hakan yinede Servet ve Sabri kadar berbat değildi.

Ve bir de ''geçen yıl iyiydi'' saçmalığı var. 17 maç izledim arena'da adamın hiç bir özelliği yok ekstra olarak.Çok vasıfsız bir oyuncu,aldıgı topu geri oynuyor.Bir de eboue'ye bakınca bir bek oyuncusunun nasıl olması gerektiğini görürüz. Kontenjan yine de bir nebze iyi bir mazeret çünkü balta cidden onun sayesinde hala bu takımda. Ama geçen sene iyiydi denmesini hiç anlamıyorum.Takım çok iyi sırıtmıyor sadece,buna imkanda yok sıfır risk alarak oynarsa sırıtmaz zaten.

Hakan'a yeterli diyen yok zaten , yerli olarak daha iyisini bulamayız deniliyor. Yabancı hakkını oraya kullanmak çok saçma olur.

ligde zar zor idare ediyordu ama CL için yetersizdi çok bariz

hakan baltayı beğenmeyen arkadaşlar kimi öneriyor acaba sol beke?

Eskiden daha kötüydü, Terim geldikten sonra faydalı olmaya başladı.Ama ne Süper Lig, ne de Şampiyonlar Ligi için yeterli değil, sol bek transferi şart.

Uzun süreli bi sakatlığı çıkabilir, mutlaka yerine birini almalıyız..

Hakanın durumu sıkıntılı.

Lig bittikten sonra ameliyat olmaması büyük bir ihmal.

Hakan Balta; geçen seneyi tek başına götürdü. Helal olsun. Taraftar Hakan'ı sevmiyor ama Hakan bu takımın futbolu bilen ilk üç ismi içine girer. Biraz ağır olmasından dolayı pozisyon hataları yapıyor ama çoğunca aklıyla yavaşlığını kapatıyor. Ama Türk halkı takıntılı. Bir hatasını yakalayıp onu asla unutmuyor.

Osman Tanburacı demiş. Haklı gerçekten.

Geri
Üst Alt