#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Yav ilk yarıyı seyrettim ilk 45 dakkada bile 4-5 kez bindirme yaptı,defansta hata yapmadı,çok çok iyiydi yav, bu adamı eleştiren taşa dönüşür söylim.

Son tercihleri iyi olsa 1-2 asist yapardı çok net.

Çok çalıştı dün

Hamit`e güzel bir top atmıştı

Hamit uyanamadı

İyi pozisyondu

Türkiye`nin en iyi sol beki

İnanılmaz tek kelimeyle İNANILMAZ.

Allah bu performansını daim etsin.Ne diyeyim harika bir toparlanma süreci

nasıl bir değişimdir bu 80 dakka inanılmaz bir kondisyonla oynadı hakan suan takımın en iyilerinden.

Kanattan bozma sol beklerle oynuycağımıza milli takımda Hakan Balta oynasa daha mantıklı değil mi ?

Futbolunu inanılmaz geliştirdi İmparatorla.

Sen yeterki böyle oyna en kral sol beke rest çekeriz.

Son maçlarda güzel bindirmeler yapıyor, nazar değmesin. Arada birde kaleye şut atsa iyi olur aslında. Toplara iyi vuran bir oyuncu ama ısrarla şut çekmiyor. Kale boş olsa bile pas verecek birilerini arar kesin.. :)

Bugun Hasal Ali Kaldırım 'ı gördükten sonra seni milli takıma almayanlar utansın...

Maçtan sonraki tüm yorumları okudum herkes övüp durmuş dün dikkatli bir şekilde izledim son tercihlerini hep yanlış kullanıyor o kadar bindirme yaptı bir tane orta açamıyor neyleyim ben bu kadar bindirmeyi isabetli ortası olmadıktan sonra

Ynt: #22 Hakan Balta

Hakandan zaten hucun yonuyle one cikmasini beklemek hata olur, ama ikisinide yapamayan caner hasan ali gibilerini gordukce sukretmek lazim.Sinirsiz yabanci yok sonucta.

Fizik olarak çok iyi bu sezon. Sürekli bindirmeler yapıp duruyor. Son harekete kadar da oldukça etkili oluyor. Ah be Hakan keşke azıcık daha yeteneğin olsaydı...

Geri
Üst Alt