#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

hasan ali top kaybını isteyenler vardı sene basında :D

Ergün'den kesitler sundu Hakan Balta, inşallah bu performansını devam ettirir, gene de alternatif şart, kötü giderken değil iyi giderken önlemlerini alacaksın.

hakan balta 2 sene önceye kadar çok farklı gerçekten güzel oynadı kasımpaşa maçında

Hakan'ı dinlendirecek rotasyona sokacak onu rekabete zorlayacak mutlaka bir sol bek oyuncusuna ihtiyacımız var..

Şu an en iyi Türk sol bektir ama ne yazık ki ŞL de Mesut,Nani gibi çok etkili oyunculara karşı çok kolay çalım yiyen bir oyuncudur.Burdan ben söyledim.Hakan Balta ŞL'de çok can yakar.Ligde etkili kanat oyuncusu hemen hemen hiç olmadığında bu göze pek atmadı ve Hakan Balta kolay çalım yeme özelliğinden asla kurtulamayacaktır .

Hasan Ali'yi görünce Hakan Balta, Gareth Bale gibi geliyor insana. Koca ülkenin en iyi sol beki Hakan, yazık. Hakan'ı küçümsemek için söylemiyorum ama yakışmıyor Türkiye'ye bu durum.

Şampiyonlar liginde görcez diyenler olmuş ama bence bu Hakan Balta şamp liginde de iyi oynar şu hali bunu gösteriyor.Ama yedeği lazım tabiki de.

hakan balta iyi oyuncu ama di maria, messi falan denk gelirse karşısına rezil ederler. dua edelim takım disipliniyle şlde iyi idare etsin. Hakan baltanın oyun zekası, çalışkanlığı falan çok iyi ama ağır kalıyor.

Şampiyonlar liginde görcez diyenler olmuş ama bence bu Hakan Balta şamp liginde de iyi oynar şu hali bunu gösteriyor.Ama yedeği lazım tabiki de.

Yok arkadaş.Yıllarca hep böyle adamlarla gittik.Ligde iyi gözüküp orada rezil olan adamlar gördük bir sürü.Günümüze yakın örnek vereceksek;Hakan Balta,Sabri,Servet,Bekir,Egemen,Giray,Gökhan Gönül. Daha bir sürü eskiler var ama bunlar günümüze yakın örnekler. Yani kimse iyidir, ŞL'de rahat oynar falan demesin Hakan için.Hep bu adamlara orada güvendiğimiz için böyle oldu.2008-2009 senesi savunmamız kötü olmasa belki o sene final oynayacaktık.Ama şampiyonlukta iyi gözüktüklerinden dolayı o defans hattıyla oynadık yine ve yarı final veya final göremedik.Gs 2 Hamburg 3

maçını hatırlayın.

Kendini her geçen gün daha da geliştiriyor, genç yeteneğimiz,daha da iyi olacak görün siz (!)

Yok abi olmaz.Tank gibi adam.Olcay kaç metre geriden geldi baskıyı yaptı, bizim Hakan hala topla debeleniyordu.

sen oynama zam yapsınlar yeterki oynama.

fluminense macını izledim dün gece Carlinhos inşallah gelir 1 ksiye baglı kalmayı.z

bugün cok kötü oynadi

toparlanirsin reis

yıllardır seni savunuyorum,inadına beni utandırıyorsun her seferinde ya...

Geri
Üst Alt