#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

O ne hataydı be abicim, başka takımın başka oyuncusu yapsa maçı sabote etti derdim..

Hakan'ın hatası için yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yoktur ancak tek bir ayrıntı can sıkıyor sol bek bir oyuncunun yüzü kendi kalesine dönük şekilde kademeye girerken sağ ayak ile müdahele etmeye çalışırken sol ayağına takılması çok saçma.

Sol bek adam sol ayaklı olmalı sol ayak ile müdahele etse ne şeytanı görecek ne salavat getirecek. Bu hareketi de ilk kez yapmıyor çok defa taç çizgisinin yanında yapıp yerde kalmışlığı vardır..

Bu adamında sorun var.Daha ağır konuşurdum ama az çok emeği var yine de..

İyiydi..Gole sebep olan hatasından sonra iyice çöktü.Bence gayet iyi gidiyor.Devam güveniyoruz biz :ka21:

Meşhur Balta hareketlerinden biriydi.Balta hata yaptı mı gol oluyor nedense.Biraz da talihsiz adam.

İki maçla göklere çıkarmak ne kadar hataysa, bugün yerin dibine sokmak ta o kadar hata.

Hakan zaten buna benzer hataları daha önce de yaptı, bu olasılık her zaman mevcuttu, ancak bugün neredeyse tüm oyuncularımız o kadar amatörce hatalar yaptılar ki, hangi birine kızacaksın.

Telafisi olmayan bir maç değil, çok üzerinde durmamak lazım.

Bazı arkadaşlar bek oynayan adamın özellikleri nasıl olur bilmiyor [bence]

Hakan ofans olarak negatif defans olarak 0. Ergün Penbe 'yi düşünün en yakın olarak. Kemik gibi adamdı, ayağı da raket gibiydi asistler yapar top dağıtırdı.

Hakan Balta Galatasaray 'ın beki olamaz.

yine yaptı yapacağını gerçi birtek o değil bütün savunma yaptı yapacağını :mad: şans mı diyeyim yoksa becerisizlik mi bilemedim:SS:

biktim senden , iyi oldugunda bile guven vermiyorsun

saatli bomba

Şakası bile komik değil resmen yerin dibine sokmussunuz adamı. Daha dün reis diyordunuz.

Ayrıca o pozisyonda topa vuramaması hata değil, şanssızlık. Her futbolcunun basına gelebilir bu. Hakan'da umarım burayı okumuyordur.

Geçen sezonu iyi geçirdi,kabul...hatta evrim geçirdi o kötü sezondan sonra.

Asla bugünkü hatasından değil bu eleştirim,genel düşüncem hep aynı.Hakan'ı yetersiz olarak görüyorum ben.

Bir de CL maçlarının olduğunu düşünürsek... carlinhos transferi yatmamıştır umarım.:o

şansızlık.neyse canı sağolsun...severim hakanı

hiç medya ile uğraşmaz.antrenmana gider antrenmana gelir.ne sarı kart alır(gereksiz yere) ne kırmızı alır.

sahadada sakin bi duruşu var.

şansızlık diyelim.son haftalarda iyiydi ama şans işte vuramadı.

hakan gibi tecrübeli bi isimden orda ters ayağıyla vurması yerine vücudunu koyup bir vücud çalımı atmasını beklerdim zira arkasındaki rakibin vurması ihtimal dahilinde bile değildi top en fazla taca çıkardı

ulan bu kadar da insafsız olunmaz arkadaş ya insan bu insan hata yapacak illaki ayıptır günahtır robot sanki herif

Kasımpaşa maçından sonra herkes övgü yağdırırkende söylemiştim bu adamdan bek falan olmaz ne defansı var ne ofansı hiç şaşırmadım yaptığı hataya iki ayağıda berabet çünkü

hakan gibi tecrübeli bi isimden orda ters ayağıyla vurması yerine vücudunu koyup bir vücud çalımı atmasını beklerdim zira arkasındaki rakibin vurması ihtimal dahilinde bile değildi top en fazla taca çıkardı

Belki sen buradan böyle düşünüyor olabilirsin.Ama boşuna hatalar oyunu demiyorlar bu oyuna anlık bi karar verme tercihtir bu ki senin düşündüğü ben de düşündüm o tarafa döndüğünde bir baskı anında da hata yapma olasılığı yüksektir.O kısa karar verme anını unutmayalım en iyi 10 stoper o pozisyonla karşılaşsa 9u aynı müdahaleyi yapardı

Geri
Üst Alt