#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Hey gidi hey.Ben dediydimciler türemiş yine.

Hakan sen devam et bu taraftar 1 hafta sonra yine arkanda.Kırk yılın başı yapacağın hatayı konuşurlar da Melonun kendi kalesine attığı golü konuşmazlar.Problem yok . İyisin daha da iyi olacaksın.Devam:yenieek:

topcu degil

iyi oynuyor dediginiz sey en fazla karsisina dia holosko gibi vasat adamlar gelene kadar

iyi oyuncuya karsi ne yapar siz hesab edin:)

ya benim dikkatimi su cekiyor, bizim beklerden ofansa cok cokmalarini istiyor hoca, cok ofansif oyniyor beklerimiz ama hakan baltanin ofansi cikmasi demek, geri gelmesi icin 30 dk gecmesi demek ve bunu artik millet görmeye, degerlendirmeye basladi.

hakan balta dönüslerde dogal olarak cok agir kaliyor, cok iyi niyetli calisiyor, cokta bindirme yapmaya basladi son zamanlarda ama hem geri dönüslerde sorun yasiyoruz admain, hem balta o bindirme yapip buldugu güzel pozisyonlarin %80'ni olumsuz kullaniyor, hatta bazen diekt rakibe veriyor, atak yiyoruz.

kisaca, solbekte hakan oynicaksa, cok cikmamasi defansif anlaminda daha iyi bizim icn sanki.

cikmadigi zamanda salliyor ama millet, hic bindirme yapmiyor diye, orasi öyle.

cikip napiyor

0 orta 0 ceza sahasina pas

0 sol aciga pas

kandirmayiniz kendinizi

butun mac gevis getiren bir arkadas kendisi

kandi yari alaninin ortasindan orta sahanin 10 metre ilerisine kadar menzili var

cikip napiyor

0 orta 0 ceza sahasina pas

0 sol aciga pas

kandirmayiniz kendinizi

butun mac gevis getiren bir arkadas kendisi

kandi yari alaninin ortasindan orta sahanin 10 metre ilerisine kadar menzili var

iste budur, bunu diyorum bende, cikipta ne yapiyor?

tam tersine, tehlike yiyen biz oluyoruz, net pozisyonlar bile bulsa hakan cogu zaman degerlendiremiyor o pozisyonlari, ne orta, nede pas veriyor.

sol kanadimiz bom bos kaliyor, pozisyon yiyen biz oluyoruz.

avrupada adam gibi pas yapan takimlar bizi böyle yakalasa, 30 dk icinde 3 ler.

ya sol beke ebue tarzinda birini alican, yada hakana defansif olarak hatasiz oyna, ofansi bos ver dicen.

ebuenin ilk yari 15 e yakin pasi var onundeki adamlara

hamit umut elmandere

baltanin ilk yari bir tane kisa dusen pasi var emreye

bence bunu goremeyen GS taraftari baltayala birlikte nikotin sakizi cignesin

eski hakani bize hatirlatin icin sagol. Cl maclarini hakanla düsünmek bile istemiyorum.

Haftaya cok iyi oynadığı zaman sanırım en az yorum yapılan futbolcu başlığı burası olacak.

Adamın suçu var golde fakat şunu göz önüne alın.

O atakta normal bir sol bek kademeye girmeli. Hakan'da bu işi yapıyor fakat sol ayaklı bir adamın sağ ayağına geliyor top.

Tökezleyebilir çok normal bence aşırı yükleniyosunuz.

Çıkıp da kimse dememiş ki ula atakta Eboue,Semih,Ujfa, karede gözükmezken bile Hakan orada kademeye girmiş.Eboue adamı kaçırmasa,Semih Ujfa iyi kademeler alsa bu atak gelişmezdi bile.

Adamın suçu var golde fakat şunu göz önüne alın.

O atakta normal bir sol bek kademeye girmeli. Hakan'da bu işi yapıyor fakat sol ayaklı bir adamın sağ ayağına geliyor top.

Tökezleyebilir çok normal bence aşırı yükleniyosunuz.

Ee bi zahmet o kademeye de girsin yani.

Ee bi zahmet o kademeye de girsin yani.

Hacı golde resmen adama suç buluyosunuz.

Eboue nasıl kaçırdı o adamı ben hala anlamıyorum. Bu derece profesyonel oyuncu onu kaçırmamalıydı.

Ardından Semih Eboue'nin kademesine girmeye kalktı.

Ujfalusi'de Semih'in kademesine.

Hakan'da Ujfalusi'nin kademesine girdi.

Fakat Semih ve Ujfalusi topu nasıl geçirdi de ta 3. kademedeki adama geldi top ?

Ki adam ters ayağına geldiği için vuramadı. Anca hakanı kötülüyo millet.

Geri
Üst Alt