#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Hakkını da verelim.Hakan Balta Galatasaray için yetersiz, Milli Takıma fazla bir futbolcu bunu görmüş olduk.Hakkını helal eder umarım milli takım içinde eleştiriyordum.Ama dediğim gibi Galatasaray da yetersiz..:yenieek:

Gol attığına üzülenler var.Düşünun yani.Sonra bu adamdan katkı bekliyoruz.

dalga mı geciyosun Furkan.

hakan bırak git artık gözünü seveyim yeter

Bu adam futbolcu.

Adam 3. stoper gibi oynuyor.Zaman zaman da bindirme yapıyor işte.Bugün idarelikti.Riera'dan sol bekte çok daha iyi.

Lviv maçı sonrası seni gönderseydik şimdi Serkan Kurtuluş'un partneri olurdun ne güzel. Senin kadar kötü bek bir daha zor görürüm herhalde.

Bidon.

Adam kaçıyor, ben görüyorum ama Hakan Balta görmüyor.

hurşutu yıldız yaptın. tebrik ederim. karşında 10 yaşında bşr velet olsa oda yıldız olur. bunu bir zamanlar servet için söylüyordum. sende bu takımın kan emicisisin. derhal bu takımla bagların kopmalı. 2. golde gene ortada yoksun. amrabatla birlikte uyudnuz afferin.

gol attin diye taraftarin gözüne girdini sanma, gene rezil oynadin.

Yav gol atacağına biraz Hurşit'i kovala adam gel-git yoruldu.Tut adamcağızı yorma bu kadar

hurşutu yıldız yaptın. tebrik ederim. karşında 10 yaşında bşr velet olsa oda yıldız olur. bunu bir zamanlar servet için söylüyordum. sende bu takımın kan emicisisin. derhal bu takımla bagların kopmalı. 2. golde gene ortada yoksun. amrabatla birlikte uyudnuz afferin.

2. golde suçu Hakan'a atmak tam bir futbol cahilliğidir.Başka bir şey demiyorum.

Geri
Üst Alt