#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Adamların sol beki çizgiye inip asist yaptı. Bizimki o bindirmeyi toplasan kaç kere yapmıştır acaba bizde. Bir elin parmaklarını geçmez.

balta kötü ama hep önemli goller atiyor herif :Dgecen sene fb macinda, 2007deki sampiyonlukta falan

Senin oynıcan bekliğe...,bir tane bindirme yapmazmı insan be tühh kalıbına.

burda hakanı korumaksa futbol profesörlügüdür. sen bu adamın futbolcu olmaıdıgını anlamadıysan birdaha futbol izleme.

Pozisyon hakkında konuşuyoruz.Genel konuşmuyoruz.Baştan izle bakıyım o pozisyonu.Hakan hakeme itiraz etmeye gidecekken hızlı kullanırlar diye hemen sağa kayıyor.GB hemen kullanmayınca içeri geçiyor.Amrabat da o bölgeye kayması gerekirken ağırdan alıyor.Sonrasında zaten Balta fırçalıyor Amrabat'ı.

Nerede görülmüş duran topta solbekin kanatta adam tutması

ne binidrmesi tugay karşındaki adamın azcık rüzgarını durdursun bişey demicem. herifin karşısında herkes messi oluyor.

Ula ilk yarıda Amrabat'taydı top kaç diyor ofsayttan Amrabat pas atcak beyefendi top ona gelmesin diye kaçmıyorda,sorumluluk alacak oyuncular lazım bize.

Pozisyon hakkında konuşuyoruz.Genel konuşmuyoruz.Baştan izle bakıyım o pozisyonu.Hakan hakeme itiraz etmeye gidecekken hızlı kullanırlar diye hemen sağa kayıyor.GB hemen kullanmayınca içeri geçiyor.Amrabat da o bölgeye kayması gerekirken ağırdan alıyor.Sonrasında zaten Balta fırçalıyor Amrabat'ı.

Nerede görülmüş duran topta solbekin kanatta adam tutması

adamı tutsun demiyorum basmıyor bile bekliyor. birtane olumlu hareketii attıgı gol dicem ama o olmasada umut golü atacaktı boş kaleye. ben bindirmede beklemiyorum kendisinden. karşısındakinin hızını durdursun. geri geri kaçmasın. bana kalsa hiç oynamasın tabi.

biran önce satilsin yada paf takimina yollansin bi insan bu kadar mi amatörce hatalar yapar... yillardan beri bizde oynuyor ama degisen hic birsey yok... les oglu les...

biran önce satilsin yada paf takimina yollansin bi insan bu kadar mi amatörce hatalar yapar... yillardan beri bizde oynuyor ama degisen hic birsey yok... les oglu les...

Amatörce hata?Bugünkü maçtan bir örnek ver:tiphat: 4 tane GB'li oyuncu içeride onları Hakan Balta tek başına tutmaya çalışıyor.Amatörce hata.

Amatörce hata?Bugünkü maçtan bir örnek ver:tiphat: 4 tane GB'li oyuncu içeride onları Hakan Balta tek başına tutmaya çalışıyor.Amatörce hata.

yedigimiz 2.golde bir bak bakalim hakan balta nerde duruyor kimi tutuyor sadece o pozisyonu izle... orda ne adam var ne top oraya gelir ne yaptigini bana acikla bütün laflarimi geri alacam...

Günah keçisi misali herkes övülse o eleştirilir bugün kötü değildi yahu yapmayın.. Özellikle bindirmeleri iyidi..

yedigimiz 2.golde bir bak bakalim hakan balta nerde duruyor kimi tutuyor sadece o pozisyonu izle... orda ne adam var ne top oraya gelir ne yaptigini bana acikla bütün laflarimi geri alacam...

Açıklamasını yapmıştım ama (Hatta futbol cahilliğidir demiştim 2. golu hatayı ona yüklemek)

Bana söylesene dünyanın neresinde görülmüş sol bekin duran topta kanada gidip adam tuttuğunu.Söylesene.Kanattaki adamı açık tutar bek değil.Bunu bilmiyorsan senin Hakan Balta'yı eleştirme hakkın yok.Git sen Fener'li oyuncuları öv.Hasan'ı öv.Caner'i öv.

Amrabat bey ileride yatsın,ortasaha göbegi yol geçen hanı gibi geçilsin,sonra yiyilen gollerde fatura bu çocuğa kesilsin..Kabul edin veya etmeyin,Hakan Balta yerli bazındaki en iyi sol bektir ve şu anda sakat sakat oynamaktadır..

derhal bir sol bek bulmaliyiz, ya caglar bundan berbat olamaz, aklima girmiyor.

Hakan Balta yine o Rijkaardin ikinci senediki Balta, yani berbatin berbati. Gecen sezon düzelmisti, tam dedim oh be basladi yine, yine diblerde

Açıklamasını yapmıştım ama (Hatta futbol cahilliğidir demiştim 2. golu hatayı ona yüklemek)

Bana söylesene dünyanın neresinde görülmüş sol bekin duran topta kanada gidip adam tuttuğunu.Söylesene.Kanattaki adamı açık tutar bek değil.Bunu bilmiyorsan senin Hakan Balta'yı eleştirme hakkın yok.Git sen Fener'li oyuncuları öv.Hasan'ı öv.Caner'i öv.

dogru ozaman bos bos ceza sahasinin önünde dursun yahu bos duracagini git kanattaki adami tut adam nerde duracagini bilmiyor bunu bugün ilk defa yapmiyor her macta ayni hatalari yapiyor bana hakani övmeyin...

Geri
Üst Alt