#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Amrabat bey ileride yatsın,ortasaha göbegi yol geçen hanı gibi geçilsin,sonra yiyilen gollerde fatura bu çocuğa kesilsin..Kabul edin veya etmeyin,Hakan Balta yerli bazındaki en iyi sol bektir ve şu anda sakat sakat oynamaktadır..

O zaman sol bek yetiştirelim. Bir şeyler yapalım ama Hakan Balta çok zayıf.

Amrabat bey ileride yatsın,ortasaha göbegi yol geçen hanı gibi geçilsin,sonra yiyilen gollerde fatura bu çocuğa kesilsin..Kabul edin veya etmeyin,Hakan Balta yerli bazındaki en iyi sol bektir ve şu anda sakat sakat oynamaktadır..

Rasim çok iyi diyorsun da şunu söyleyeceğim. Rieranın maçta kaptığı top varya onu asıl hakanın yapması gerekirken rakibi 2 metre öteden kntrol altına almaya çalışıyor. o kel adam mal etti bu akşam baltayı. Amrabat yardım ederken iyi izle bu seferde sadece izliyor alsınlar topuda rahatlayayım diye. Bildiğin korkuyor müdehale edemiyor.

Sakat olmayan bazi oyunculardan daha iyidi ama yine de kötüydü. Gole ragmen.

Açıklamasını yapmıştım ama (Hatta futbol cahilliğidir demiştim 2. golu hatayı ona yüklemek)

Bana söylesene dünyanın neresinde görülmüş sol bekin duran topta kanada gidip adam tuttuğunu.Söylesene.Kanattaki adamı açık tutar bek değil.Bunu bilmiyorsan senin Hakan Balta'yı eleştirme hakkın yok.Git sen Fener'li oyuncuları öv.Hasan'ı öv.Caner'i öv.

hakan baltanin ceza sahasina girip kafayla uzaklastirdigi bi pozisyon hatirliyormusun?

son 2 senede

mac basina 5 kere giriyordun dedigin yere

2 senede 425 yapar

bana 5 pozisyon say kafayla uzaklastirdigi

Berbatın sol bekteki kelime anlamı Hakan Balta...

hakan baltayı o kadar sevmiyorum ki sanki sol bekte evra oynasa her maçı kazanacakmışız gibi hissediyorum

takimimizin en rahat oyuncusu istedigini yapiyor istedigi gibi oynuyor ama hicbir zaman yedek beklemiyor yillardan beri...

olmuyor

Geçen sene hatalarından dolayı göze batıyor muydu? Bu sene ise her hareketi ofsayt gidi değil mi? Problem bence onda değil, sorun takım savunmasında. Türkiye sınırlarında yine iyi. Doğru dürüst yerli sol bek mi var ha yabancı pazarına çıkarsan o başka..

Türk pasaportlu dünyanın en iyi sol beki... Dolu tarafından bakarsan şanslıyız bizde Boş tarafından bakarsan ülke olarak bitmişiz

Abartmayın, dün onun kötü oynuna gelene kadar kimler var. Hem öyle büyük bi hatası da yoktu.

Abartmayın, dün onun kötü oynuna gelene kadar kimler var. Hem öyle büyük bi hatası da yoktu.

Ben her zaman beğenirim bana diyosan çünkü daha iyisi yok hasan alidende ismailden de iyi.Kontenjan sınırı olduğu sürece formayı vereceksin...Takım iyiyse balta hep iyidir çünkü sadece işini yapar takım kötüyse göze batar çünkü hiçbizaman ekstra bişey yapamaz...Milli takımdada bizdede forma onun

aut'a giden adama gitmesin diye faul yaptı resmen yoktan pozisyon var etti adamlara delirdim orada

Eyvallah iyi yer tuttu golünü attı ancak sormak gerek Aykut Demir'in golünde top serbest vuruştan Hurşut'a doğru hangi mevkiye gitti? Hakan hangi bölge oyuncusu? Hakan o sıra neredeydi?

dogru ozaman bos bos ceza sahasinin önünde dursun yahu bos duracagini git kanattaki adami tut adam nerde duracagini bilmiyor bunu bugün ilk defa yapmiyor her macta ayni hatalari yapiyor bana hakani övmeyin...

Daha Galatasaray'ın alan savunması yaptığını bilmiyor musun sen?Pozisyonu ne başından izle.GB'li oyuncu hemen kullanmaya çalışıyor ama Hakan Hurşut'un önünü kapatıyor koşup.Sonra kullanmayınca içer geçiyor Hakan alan savunmasında durması gerektiği yerde.Her hatayı şu adamda buluyorsunuz ya ne diyim size.

hakan baltanin ceza sahasina girip kafayla uzaklastirdigi bi pozisyon hatirliyormusun?

son 2 senede

mac basina 5 kere giriyordun dedigin yere

2 senede 425 yapar

bana 5 pozisyon say kafayla uzaklastirdigi

Yok artık.Tam bir saçmalama örneği.Bu sene en kötü oynadığı United maçında bile 3-4 defa yaptı o işi.Bursaspor maçında inanılmaz deparı sonrasında gole giden topu kafayla çıkarttı.

Daha Galatasaray'ın alan savunması yaptığını bilmiyor musun sen?Pozisyonu ne başından izle.GB'li oyuncu hemen kullanmaya çalışıyor ama Hakan Hurşut'un önünü kapatıyor koşup.Sonra kullanmayınca içer geçiyor Hakan alan savunmasında durması gerektiği yerde.Her hatayı şu adamda buluyorsunuz ya ne diyim size.

bana bu adami övmeyin nerde nasil duracagini bilmeyen bir sol bek galatasarayin futbolcusu olamaz bu kadar net konusuyorum dün 2. golde alan savunmasi yapti ne oldu yine yedik golü...

Hurşut aldı aklını bi hafta kendine gelemez

Geri
Üst Alt