#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

bana bu adami övmeyin nerde nasil duracagini bilmeyen bir sol bek galatasarayin futbolcusu olamaz bu kadar net konusuyorum dün 2. golde alan savunmasi yapti ne oldu yine yedik golü...

Ben adamı övmuyorum burada.Siz adamın günahını alıyorsunuz.Ne alakası var şimdi alan savunması yaptık golü yedik.Bunu bile Hakan'a yükluyorsunuz.Her yediğimiz gol nasıl oluyorsa Hakan'a bağlanıyor.Böyle saçmalık olmaz.

Canini yedigim memleketinde ne yazik ki bek yok.Yabanci alacaz baska yol yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben adamı övmuyorum burada.Siz adamın günahını alıyorsunuz.Ne alakası var şimdi alan savunması yaptık golü yedik.Bunu bile Hakan'a yükluyorsunuz.Her yediğimiz gol nasıl oluyorsa Hakan'a bağlanıyor.Böyle saçmalık olmaz.

2. gol hangi taraftan geldi bi bak istersen sanki dün bunu ilk defa yapiyormus gibi konusuyorsunuz herzaman yaptigi hatalar bunlar sol taraf otoban bizde...

2. gol hangi taraftan geldi bi bak istersen sanki dün bunu ilk defa yapiyormus gibi konusuyorsunuz herzaman yaptigi hatalar bunlar sol taraf otoban bizde...

Hey Allahım ya.Muslera da 12 tane gol yedi ama kötü kaleci mi?Ne alakası var şimdi.Komik duruma düşüyorsun.Serbest vuruşu yapan Emre.Serbest vuruşta golün geldiği taraf mı olur.Sol bek içeride bekler.Orada Amrabat'ın olması gerekir.Daha fazla saçmalama istersen.

Bu maçta en son eleştirilicek isimdir Balta.Ona gelene kadar Eboue,Hamit,Burak,Emre vs var.Ama alışmışız hemen Hakan'ı hünah keçisi yapmaya.

bu adam bilmem kac sene bizde oynuyor bana 10 tane iyi oynadigi maclarini sayarmisin... 2. golde amrabat adami almadi peki hakan ceza yayinin üstünde kimi tutuyor kardesim ne yapiyor orda gözünü seveyim su golü tekrar izle ve bana hakanin orda ne yaptigini söyle...

Hakan cok kolay geciliyor, yetmedi, ataka da sifir dan sifir katkisi var... he gol atti tamam güzel de neye simdi yarar bu bize, her hafta gol yiyoruz, her hafta persian kaliyor.

Hurşut yine Robben oldu karşısında. Türkiye'nin en iyi sol beki gibi saçmalıkları nasıl savunabilenler var anlamıyorum.

Tüm Anadolu takımlarının sol bekleri senden iyi ..Türkiye nin en iyi sol beki diyen arkadaşlar da basketbol maçlarına baksınlar..

malesef türkiyede sol bek yetişmiyor bu kadar basit bunlar en iyi sol bekler

hakan balta

hasan ali kaldırım

ismail köybaşı

birde atilla turan var beşinci bir isim yok malesef durum bu.

Kaç senedir yedeksiz oynuyo arkadaşlar görün bunu.. adam bi dinlenemiyo ki formsuzda oynadı küfür yedi iyiykende oynadı kimse güvenmedi..Ama arkanda yedek olacakki sen formsuzken o oynasın sen iyice göze batıp küfür yeyip güven kaybetme.. yedeğin kötüyken sen oynarsın millet seni alkışlar bu iş böyle..Riera çok mu iyi oynadı tek yaptığıformsuz kötü balta dan sonra oynadı.Bende oynasam oh be vay be denird bu taraftar psikolojisiyle...Baltaya yedek Kasımpaşalı Sancak bence..

malesef türkiyede sol bek yetişmiyor bu kadar basit bunlar en iyi sol bekler

hakan balta

hasan ali kaldırım

ismail köybaşı

birde atilla turan var beşinci bir isim yok malesef durum bu.

özgür çekte var ama fenerbahçede onu kullanmıyo ankaragücündeyken takır takır oynuyordu adam fb nin altyapıdan çıkma . yüzüne baklmadı ankaragücüne gönderiildi ankaragücünde takır takır oynamaya başladı sonra ankaragücü krizlere girdiğinde ellerinden aldılar . sonra . yedeğe çektiler adamı . yüzünü gören cennetlik

sanırım seneye ismail köybaşının sözleşmesi bitiyor yerli alacaksak almak mantıklı olabilir hakan baltadan daha iyi ileri çıkışları falan var en azından

Akşam ilk 11 de kaptan :happynew:

özgür çekte var ama fenerbahçede onu kullanmıyo ankaragücündeyken takır takır oynuyordu adam fb nin altyapıdan çıkma . yüzüne baklmadı ankaragücüne gönderiildi ankaragücünde takır takır oynamaya başladı sonra ankaragücü krizlere girdiğinde ellerinden aldılar . sonra . yedeğe çektiler adamı . yüzünü gören cennetlik

o adam bek degilki açık oyuncusu. zorunlu bek oynuyordu.

biri idmanda floryaya gidip balta'yi 6 aylik falan sakatlayabilir mi pls. baska kurtulusumuz yok.

Geri
Üst Alt