#22 Hakan Balta

Benim tahminimin çok üstünde oynadı... Hamitten sonra takımın en kötü oyuncusu ama bu şekilde oynayacaksa eyvallah ligde idare eder...

Asisti iyidi eyvallah..

Ama Hakan'in karsisinda yardiran bi sag kanat oldumu duman oldugunu hepimiz biliyoruz, kimse idare eder demesin etmez çünkü

Asisti iyidi eyvallah..

Ama Hakan'in karsisinda yardiran bi sag kanat oldumu duman oldugunu hepimiz biliyoruz, kimse idare eder demesin etmez çünkü

tsl için fazlasıyla eder, 11 12 sezonu kadar yani dünkü gibi oynasın tsl ye yeterde artar. riera yerine adam akıllı sol bek alınmalı asıl, zaten sakatlık vs. dönüşümlü oynayacaklar

yalnız hazırlık maçlarında ciddi kötüydü, koşamıyordu sanki bu maç öyle değildi üstünden yük kalkmış gibiydi.

Asisti iyidi eyvallah..

Gören de ligdeki kanat oyuncularını Bale Walcatt gibi zannedecek... Zaten Avrupada idare eder diyecek kadar deli bir taraftarımız yoktur ama şu yabancı sınırında Meo-Drogba-Sneijder-Eboue-Muslera'yı kesemeyiz... Daha takıma girecek Chedjou var şu 6 isimden biri kesileceğine her türlü Riera kesilir...

Ama olur da iyi bir sol bek alırsak o zaman rotasyonla birilerini tribüne yollarız

Defansta iyiydi, hücuma da destek verdi, bindirme bile yaptı, hayretten ağzım açık kaldı.

Gole yaptığı asist usta işiydi, tebrik etmek lazım.

sowa attiriyodu nerdeyse musleranin cikardigi pozisyonda adamını cok kolay kacırdı onun disinda iyidi sol bek icin iyi alternatif banko 11 olmamali ama

Sol taraftan öyle bir ortayı en son Ergün Penpe zamanından hatırlıyorum. Hakan'ı sevmem ama dün baya iyiydi. Tebrikler :ka19:

Ağzım açık izledim vay canına. Hiç bir şeyden umut kesilmemeliymiş demek ki durum ne olursa olsun hahahaha bunu öğrendim dün

Hakan'i uzun aradan sonra ilk defa bukadar istekli gördüm.

Uzatmalara giderken taktik falan veriyordu 2-3 oyuncuya.

Baya istekliydi yani.

Normalde Hakan Balta sessiz, iyi kötü savunma yapan ofansta olmayan bir oyuncuydu.

oyunda cok notr oynuyor. hani hali sahada son dk zorla oyuncu getirirsin isteksiz oyunu yasamadan oynamak icin oynar ya o hesap.

kendine guveni yok denilcek kadar az. ama murhanin soyledikleri dogruysa bu iyiye isaret.

su zamana kdr takimda kalmasinin tek sebebi sok bekte gorev yapmasi zaten.

ins toparlar. mucize bekleyen yok baltadan o bolgeyi idare etsin sadece yeterli sanirim.

»» tapatalk ««

Helal olsun valla , Hakan kesinlikle oynaya oynaya daha da iyi olacak form tutup bence.

Ligde çok rahat idare eder ancak Şampiyonlar Ligi sıkıntı.

Kusura bakmasın bu maçı kıstas almıyorum çünkü fener çok kötüydü.

Gene de tebrik etmek lazım tabi, umarım tek maçlık kalmaz.

Geri
Üst Alt