#22 Hakan Balta

Lütfen dünkü performansına güvenmeyelim karşısında Hayretti'ne bile çalım atamayacak yetenekteki Kuyt vardı hele bi Cl'de Valencia ile yine karşılaşsın otoban oluyor mu olmuyor mu görürüz

Böyle devam edersen bir sene daha ligi idare dersin ama CL için yabancı bir sol bek şart :oops:

hakan idare etme konusunda artık bir dünya markası yine müthiş idare etti maçta ne vasatın altına düşüyor ne üstüne çıkıyor...

İdare etti sol tarafı. Yalnız Sow'un son pozisyonunda ölümüne ofsaytı bozdu, çevre kontrolü lazım, oynayacak gibi görünüyo bu yıl tekrar az daha dikkatli.

yeterli değil. bize hücumda iş yapacak adam lazım. oyunun savunma yönünü oynamak kolay. büyük takımsan beklerin hücumda çok etkili olmak zorunda.

Amrabata destek olamadı hatta bir pozisyonda Amrabat kaçsana sola diye zorladı anca öyle ileri doğru koştu Amrabat'da pas verdi önündeki adamı desteklemeyen bir sol bek profili Hakan Balta stoper gibi oynuyor resmen.Amrabat ne yapsın tek başına garibim destek yok bişey yok.Zaten ceza sahası içerisinde çoğalamıyoruz.Tek pozisyonda hücüma çıktı ondada Asist yaptı hücüma çıkınca demek ki oluyormuş... Malaga maçında Santa Cruz'un attığı gol öncesinde rakibin açık oyuncusuna baskı yapacağı yerde alan savunmasına geçen ve adamın rahatça orta açmasını sağlayan adamdan çok şey beklememek lazım...

Iyi oyunundan cok,diri olmasi eni sasirtti,konsantre oldugu maclarda zaten idare ediyordu,birde diri olursa bu yil idare edebilir,asil sorunlu bölgemiz sag taraf,gecen sezonda oldugu gibi en cok sag taraftan atak yiyoruz,Eboue gidince geri dönmüyor,Hamitinde ne yaptigi belli degil.

Sinirlerimizi bozan Hakan Balta'ya nazaran çok iyiydi. Çok diriydi, istekliydi, çabaladı. Bizde hakkını yemeyip tebrik edelim. Takım orta açtı ve bir gol atıldı, bu yeter.

İşin garibi asisti yapanın Hakan'ın yapması yine de beklentilerimizden çok iyiydi ama güvenemiyorum bir türlü.

Dün mactan önce kime sorsalardi en korktugun oyuncu kim kendi takiminda diye, herkes gözü kapali Balta derdi. Aferin sana Hakan hepimizin yüzünü kizarttin. Bu performansin devami dilegiyle saygilar.

Açıkçası ben beğenmedim. Zaten dünkü maç ölçü de alınamaz. Adamlar hiç hücum yapmadılar resmen.

2011-2012 kadrosunun en istikrarlı oyuncusu idi,verdiği 3 yıllık azap sonrası şaşırtıcı bir performans göstermişti...Sonra sezonu sakat tamamladığı,ameliyat olması gerektiği,3-4 ay oynayamayacağı filan söylendi,ameliyat olmadı ama uzun süre kayboldu ortalıktan...Ne idi bu sakatlık ve tamamen düzeldi mi acaba?...

Bu maç kesinlikle ölçü değil fenerin maç boyunca atağı yok sadece aldıkları topu ileri şişirdiler başka hiç bir şey yapmadılar desek abartmış olmayız sanırım ofansif anlamda.

Eğer kanatları hızlı olan kontratak takımıyla maç yapıyor olsaydık hakana küfür ediyor olurduk şu anda büyük ihtimalle.

Sadece dün ki maç için değil genel olarak da benim tuttuğum bi oyuncu h.balta sakatlık vs.gibi sorunlar yaşamazsa bu sezonu götürür yine,yabancı kontenjanından da 1 kişilik yer açmış olur.

Sow'un sonlara dogru girdigi pozisyonda cok buyuk bir hata yapti,semih'i zor durumda birakti orda Allah'tan, gol olmadi.

Geri
Üst Alt