#22 Hakan Balta

İyi değil demişsiniz de adam maç boyunca gayet başarılı paslar attı.Amrabat'a,Drogba'ya,Sneijder'e iyitoplar çıkardı.Eskiden hep geri oynuyor diye kızıyordunuz.Adama artık o kadar kin beslemişsiniz ki iyi maçında bile kötü diyorsunuz :ka19:

Düşülen durum içler acısı. Ben bile dün maçı izlerken babama 'Balta biraz toparlamış' dedim. Yabancı kontenjanını reforme etmeyen şikenin yandaşları tez zamanda hakettikleri yeri boylasın.

adam fener maçında iyi oynadı en azından hata yapmadı ligde iş görür ama avrupa için birisi alınmalı o bölgeye

hem Galatasaray'da oynayacaksin , hem milyonlari gotureceksin hem de bir gidim top oyna diye gozunun icine bakacagiz

yaratan herkese Balta sansi versin ne diyeyim

Transfer forumunda bir konu vardı yıllar önce Hamburg Hakan Balta'yı istiyor diye o konuyu bulup ilk 3 sayfayı okuyun. O zaman kimse Hakan'ın gitmesini istemiyormuş. Şimdi adam herkesin nefreti oldu. :D

Bunun kaptinlik olayina birsey bulsunlar, Hakan'i kaptan olarak görünce bir uyuz oluyorum. Yeni bi düzenlemeye gitmeleri lazim, 1. Selcuk 2.Drogba olabilir.

Yarında sırıtmaz inşallah en azından Fener maçı kadar oynar diye umuyorum biraz ruh olsa adamda az çok olacak aslında ama hiç tanımama rağmen saha içindeki tavırlarıyla dünya üzerinde gördüğüm en vurdumduymaz umursamaz insanlar listesinde başı çekiyor..

Bizim taraftar fazla karamsar. Hasan Ali'den cok daha iyi bir sol bek bence, hala ülkenin en iyisi.

Selcuk Inan pas hatasi yapinca tribünde cit cikmazken, Hakan Balta'nin bir hatali pasinda tüm stat yuhluyor neredeyse. Bundan vazgecmeliyiz.

Hakan iyi oynayan takimda pek siritmaz, kontenjan yüzünden yapacak pek birsey yok suan

Yarında sırıtmaz inşallah en azından Fener maçı kadar oynar diye umuyorum biraz ruh olsa adamda az çok olacak aslında ama hiç tanımama rağmen saha içindeki tavırlarıyla dünya üzerinde gördüğüm en vurdumduymaz umursamaz insanlar listesinde başı çekiyor..
ben danyi en başta görüyorum. dedigim gibi sahaya koltuk koy hemen oturur. birde cigara yakar. balta yaşayan ölü gibi zaten:cigara:

ben danyi en başta görüyorum. dedigim gibi sahaya koltuk koy hemen oturur. birde cigara yakar. balta yaşayan ölü gibi zaten:cigara:

Şöyle bir şey var ama bir pozisyon olsa Dany o koltuğundan kalkmayı düşünüp adamı kovalar yetişir ha hatalı müdahele yapar doğru yapar o ayrı ama Hakan Balta direk sallamaz moda geçip ya zaten koşcanda nolcak yetişemem kafasında sanki :D

Bu sene sana muhtaç kaldık yine. 2 sene önceki performansı ver yeter.

Şöyle bir şey var ama bir pozisyon olsa Dany o koltuğundan kalkmayı düşünüp adamı kovalar yetişir ha hatalı müdahele yapar doğru yapar o ayrı ama Hakan Balta direk sallamaz moda geçip ya zaten koşcanda nolcak yetişemem kafasında sanki :D

zaten sahada nezaman görsem yamuk duruyor. belinde sorunlari var. hamittede bu var mesela. dahada yavaşliyorlar.

Geri
Üst Alt