#22 Hakan Balta

Bariz artik topu diz hizasinda degil de kafaya atiyor gelistirmis ortalarini aferim oglum devam macda gercekden iyiydi..

Yerdik, yerin dibine soktuk, geldik takdirimizi ettik. Hey böyle ol, hep böyle ortalar aç, laf edersem.

Hayret la adam artık rakip sağ beklerin sırtına ya da yerden anlamsız sert toplar kesmiyor helal olsun valla evet golün başlangıcında bir hatası olabilir ama tek sorumlu değil.

Yemişim goldeki hatasını zamanında ben de çok eleştirdim ama bugün harikaydı geçen sezon sakatlıklarla boğuştu çok kötüydü ama ondan önceki sezon iyi performans vermişti.O yıla dönse kafi zaten

aldanmayin biraz cirpindi tamam ama mac berabere bitse ilk suclu odur yine ve hakem tabiki, kaleciye kirmiziyi cikarmadigi icin.

ilk yarida bombos pozisyonda topu kontrol edemedi. pozisyon yok oldu gitti.

2 yari kornerde al da at dercesine kafa topu cikardi.

at topu taca nerey atarsan at büsürü zaman var rakip oyuncu yok o ne yapiyor ne tehlikeli noktaya cikariyor topu ve gol.

dedigim gibi aldanmayin rakip de ciddiye alincak takim degil avrupaya cikarsak baltayla yine valencia durumu ortaya cikar.

maci kahvede baktim burda yabancilarda bakiyor, ilk söyledikleri isimler balta hamit.

onlarin yerine oyuncu olsa takim cosar.

baltanin futbolcu muamelesi gormesi icin anteb kadar rezal bi takimla oynamak sart anlasilan. yoksa herifin 3 metre ileriye gitmesi 9 saniye suruyor yani, dont get ne ideas.

Balta eskisi gibi standartın üsütüne doğru çıkmaya başladı.İlk yarı çok iyiydi.Özgüveni geri gelmiş belli.Ama yediğimiz golde çok gereksizce topu oyunda tutması pahalıya mal oldu.Bu hatalarını tekrarlamazsa ligi çok rahat götürür...

Adamın karşısında sağ kanat yoktu demişsiniz de 3 kere sağbek 3 kere sağ açık değitşi.Serdar-Taşkın-Uğur bekler Cernas-Ahmet-Cenk ise ileri de kanat da değiştiler.üm değişiklikleri sağ kanattan yaptı Antep

Adamın karşısında sağ kanat yoktu demişsiniz de 3 kere sağbek 3 kere sağ açık değitşi.Serdar-Taşkın-Uğur bekler Cernas-Ahmet-Cenk ise ileri de kanat da değiştiler.üm değişiklikleri sağ kanattan yaptı Antep

çünkü stabil bir adam yok bunun baltayla ilgisi yok. onların hiçbiri sag bek orjinli adam degildi.

Geçtiğimiz 2 sezon boyunca izlediğimiz Hakan Balta bildiğin anadolu topcusu kalibresinde ancak bugün adeta içine Marcelo kaçmıştı çok beğendim hatta abartmıyorum inanılmazdı! Umarım böyle devam eder bugün ki maçta sergilediği futbolu sürdürürse hem Galatasaray'a hem Milli takıma büyük güç katar...

Adam feneve karşı iyi oynar karşısında rakip yok.

Antepe iyi oynar karşısında rakip yok.

Hep aynı yorumlar yiğidi öldürelim ama hakkını verelim.;)

Geri
Üst Alt