#22 Hakan Balta

Tebrikler, kendini aştın bu maçta.

Kendini aşmak değil kendini buldu. :)

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Herkes begenmis sasirdim . Ilk yari Lichtsteiner her geldiginde cok rahat orta acti basarili sol bek okadar orta actirmaz lakin sanirim herkes gol yiyip yemedigimize bakiyor . Lichtsteiner'in actigi iki orta gol olsaydi muhtemelen herkes benle ayni seyi dusunurdu :) .

önünde adam olduğu zaman kötü oynamıyor ama sol tarafda tek başına kaldığı zaman aynı eboue gibi sacmalıyor

Hakan cok net Topla oyunda Coolnes kazanmis , Böyle devam Hakan

Hic siritmiyor ,Sakin ve Temiz oynuyor

Hakan hep cool idi zaten. Bu yeni bir şey değil

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

katilmiyorum.Eskiden(Gecen Sezon) aldigi Her Topu en fazla 2 saniye ayaginda tutuyordu sonra hemen yana pas veriyordu.Dünkü macda bir cok pozisyonda Topu baya ayaginda tuttu

defansif anlamda iyiydi ama özellikle ilk yarıda hücuma çıkarken çok top kaybetti yinede fena sayılmaz

Cok cool ve yakışıklı bir oyuncu.

Bence performansı kötüydü soldan geldiklerinde hep rahat orta açtılar ama fazla kullanmadılar o tarafı takviye şart

Herkes begenmis sasirdim . Ilk yari Lichtsteiner her geldiginde cok rahat orta acti basarili sol bek okadar orta actirmaz lakin sanirim herkes gol yiyip yemedigimize bakiyor . Lichtsteiner'in actigi iki orta gol olsaydi muhtemelen herkes benle ayni seyi dusunurdu :) .

Adam Süperman değil ki 15 metre yukarıdaki topa müdahale etsin :cigara: Gerçi ben o kanattan orta açıldığını pek hatırlamıyorum.Bir pozisyonda kayarak başarlı bir müdahalesi vardı Steiner'eKlasik eleştiriler devam ediyor ama.Bek olarak savunma yaptığını da unutmamak lazım stoper ile karıştırılıyor.

millet beğenmiş ben beğenmediğim adamların sağ beki her topu aldığında baltayla arasında 10 metre vardı güle oynaya orta manyağı yaptı allahtan etkili orta kesen biri değilmişte yemedik

dünkü performans yaniltmasin elde tek oynayacak bek oldugu icin oynuyor.

yine bu sezon onun hatalarindan kactane gol yedik.

cikaramadigi kafa topu döndü gol oldu, hangi macti o ?

rierayla beraber 11 de görünce bir an sol açık oynuycak sandım :D

Sezon başından beri "dünkü performansı yanıltmasınla" başlayan tonla yorum geliyor. ne kadar ilginç değil mi?

Geri
Üst Alt