#22 Hakan Balta

Balta stoperde iyi oynamaya başladı

Sabri sol bekte iyi oynamaya başladı.

Hayat işte..

Bazen mucize mi bu diyesi geliyor insanın..

Alakasi direkt varmi bilmiyorum da, Fatih Terim li Balta ile Mancini li Balta arasinda cok fark var, ha yine ust duzey degil ama daha iyi oynamaya basladigi kesin..

Alakasi direkt varmi bilmiyorum da, Fatih Terim li Balta ile Mancini li Balta arasinda cok fark var, ha yine ust duzey degil ama daha iyi oynamaya basladigi kesin..

Biraz da şuna bağlıyorum ben.

Fatih Terim zamanında geçmişten torpilli adamlar,takımdan gönderilmeyeceğinden emin oldukları için,yatıyorlardı.

şimdi ise durum farklı.kadroda alternatif arttı,kimsenin yeri garanti değil,kimsenin bu takımda kalması garanti değil.

Sabri balta gibi oyuncular,iyi oynamadıkları takdirde bi anadolu takımında kafalarını kaldıracaklarını biliyorlar.En büyük etken,bunu görüyorum ben.

BJK maçına yetişecek mi?Defansta acayip sıkıntı var top çıkarma konusunda.Türkiye'de en teknik stoper desem abartmış olmam herhalde

Sakatlığı düzeldikten sonra Chelsea maçında bile oynatırım ben olsam.

Balta sol stoperde kendi standartlarina gore kusursuz oynuyor. Bir nevi Juve'nin sistemindeki Bonucci gorevi goruyor. Sol bekte oynayamaz o hantal fizikle. Ama sol stoperde gercekten iyi. Semih'ten sonra yazilacak ikinci isimdir geri 3'luye.

Tecrübesi yetiyor bu lige. Idare eder. Insallah Koray Günter'i takima kazandirabiliriz.

Gene sırıtmadı bugün. Stoperde kendini bulmuş gözüküyor.

Bugün isabetsiz pasları olsa da Chelsea maçında oynaması taraftarıyım.

Çok temiz top oynuyor.

Elimizde olan stoperleri sayalım.

Gökhan

Semih

Şecu

Burdisso

Kiralık Dany.

Bu adam neredeyse kariyeri boyunca sol bek oynadı ama stoperde muazzam oynuyor.Şu saydığım oyuncuların beşinden daha iyi stoper.

Bana bekten stopere evrilip efsane olan Maldini-Puyol-Ramos'u hatırlatıyor.Zaten Maldini de sol bekten stopere geçmişti :D.

Keşke 31 değil de 26-27 yaşında olsaydı...

Geri
Üst Alt