#22 Hakan Balta

futbolcu yerliyse biraz kıpırdandığında gözünüzde büyütüyorsunuz. hakanla falan şampiyonlar liginde oynayamassın. ancak böyle tırt maçların oyuncusu

olabilir baltazar. emenikeye kaç defa hava topu kaptırdı ama hakemde biraz bizden yanaydı o pozisyonları faul ofsayt vs geçiştirdik

:008::ka21:

Bu adamın iyi olduğunu kabullenmek bu kadar mı zor?Önceleri pozisyon bilgisi var ama hızlı oyuncu karşısında patlar dediniz.Bundan sonra da CL'de patlar diyorsunuz da Chelsea maçında da iyi performans göstermişti.

boyle inanilmaz yavas ve cok dusuk temposu olan insanin bek, ozellikle sol bek oynamasinin mantigini anlamiyodum zaten.

burda yuzlerce kisi soyledik stoperde oynatilmasini kac sene once. belkide binlerce kisi soylemistir. Nihayet mancini denedi ve tuttu. iyi sayilabilecek bi stoper bu ulkenin sartlarinda cok iyi stoper. hucum gucu super, uber olan feneri gorduk. arkadasin teki 6 nisan yine 6-0 bitecek diyodu. 0,6 kez bile sut cekemediler kaleye.

ayrica yukardaki arkadasin dedigi gibi tam bi fb dusmani
28tle1.jpg

Hakan Balta senelerdir hunharca eleştirildi.Ama sol bekte oynarken inanın Türkiye'de bilhassa milli takım için uzun zamandır alternatifi yoktu.Ben Hakan Balta'yı kişiliğinden ve futbolculuğundan dolayı hep takdir ettim.Tek kızdığım iki maçı vardı.Birincisi o rezalet kaybedilen Hamburg maçıydı.O maçta ne yapıp edip olmayan defansa liderlik etmeliydi.İkincisi de Rijkaard'ın ipinin çekilmesine neden olan asıl mücadele Karpaty Lviv maçında yaptığı saçma sapan hataydı.Bunlar da olmasa çok iyi olurdu ama sevabı günahından daha çoktur bana göre.

Umarım futbolu bizde bırakır Sayın Balta...

Semih ile çok iyi ikili oldular. Hakan tam bir reiz havasinda oynuyor.

# tapatalk #

Yabancı sınırı varken yerli kıtlığında Hakan'dan daha iyi bir yerli stoper alacağımızı sanmıyorum.(Ömer Toprak dışında)Seneye de kalması gerektiğini düşünüyorum.

Yabancı sınırı varken yerli kıtlığında Hakan'dan daha iyi bir yerli stoper alacağımızı sanmıyorum.(Ömer Toprak dışında)Seneye de kalması gerektiğini düşünüyorum.

Ömer Toprak forumumuzda en abartılan futbolcu.Hakan ile Semih ikisi de Ömer'den çok daha iyi oyuncu.Kaldı ki milli takımda da Ömer-Semih ikiisiyle olmuyor.

Senin gibi leş bir adamdan hala kurtulamadık.Üstüne birde sözleşme imzalıyoruz. :shame:

Normale döndü yine. Göz boyuyordu uzun bir süre.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tam pozisyonlari görememistim, özeti izledikten sonra nekadar kötü oynadigini birkez daha anladim. Öyle böyle degil, cok kötü.

Koray Günter falan yok zaten elimizde. Yine banko oynar!

Rıdvan ne diye itiraz etmedi diye eleştirmiş :asd: Aynı adam fair-playden bahsediyor sonra.Çıkarken eli armasında Metin Oktay'ın dürüstlük selamını verdi.

stoper için aşırı aşırı aşırı yumuşak bir adam

halısahalarda forvet oynarken rakibin zayıf defans oyuncuları olur ya hani onlarla oaynarken rahat oynarsın

balta da öyle

halısahada bize karşı bile yumuşak bir stoper olur

O kadar edilen küfür, bir insanın övgüye mazhar olmasına sebep olabilir mi? Olmuş, adı Hakan Balta.

biz hala koray'i oynatmayalim zaten.. hakan balta bu takimin en vasifsiz futbolcularindan biri

Geri
Üst Alt