#22 Hakan Balta

Hava toplarını zıplamadan bekliyor ya tam bir komedi.Kaç kere arkadan gelen adam zıplayarak topu aldı bundan.

Yediğimiz gollerde hep müdehalede geç kalıyor yani bu kadar hantal adamı niye oynatıyorlar anlamıyorum Koray gibi bir cevher varken..

Bu adamın yedirdiği kaçıncı gol abi..

kesinlikle gönderilmeli.. sol bek oynayacak temposu yok, oraya zaten bir adam sart.. stoper desen o mevkide de ondan bin kat daha iyi adamlar var

Zan nerede? Balta çok yavaş ve yetersiz.

Kos koca ülkede en iyi CB Baltaysa işimiz zor.

Koray elbette geleceği olan bir oyuncu ama şuan için sadece bu kadar. Bir oynasın görelim tek maçla anlayamayız. Chedjou'nun sakatlık sorunu, Gökhan'ın istikrarsızlığı, sakatlıklarını düşününce hakan ve semih kalıyor geriye. Sağlam bir stoper transferinden sonra seneye 4. stoperimiz olarak kalacağını düşünüyorum. Genel olarak baktığımızda o kadar da kötü performans gösterdiğini düşünmüyorum. Son eses maçında da kritik müdahaleleri olmuştu.

Penalti oluyor, tepki bile vermiyor. Adamin umrunda degil sahada olanlar

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2-0ken Olcana çalım atmaya kalktı ceza sahasında kaptırdı gol yiyorduk az daha. Ne küfürler ettim ne küfürler

Nasıl kötü Nurhan ?

Heriflerin bir atağı bile yok yediğimiz gol şanssızlık. Hakan iyiydi bugün.

Takimda 4 sagbek var ama orada Semih oynuyor, onun yerine stoperde normalde sol bek olan Balta oynuyor. Enteresan.

Bu sene idare etti o kadar da kötü değil ayrıca pas şiddetini iyi ayarliyor karar vermekte gecikmesi sikintili

2hxv904.jpg

Geri
Üst Alt