#22 Hakan Balta

Semih'in yerine milli takıma alınmış.En son 2 sene önceki Hırvatistan maçlarında çağrılmış.

stoperin iyisini kötüsünü biraktik, artik ayaklarina göre mi seciyoruz?

Sınırda Hakan iyidir.

Hemen gönderilmeli. Zaten en fazla eskişehir falan alır. Onlar bile beğenmeyebilir.

stoperin iyisini kötüsünü biraktik, artik ayaklarina göre mi seciyoruz?

:)

Mancini son haftalarda kayıp yaşamak istemediği için defansın ortasında Koray Günter yerine her ne kadar fiziksel özellikleri vasatı aşmasa da ligi nispeten daha iyi tanıyan Hakan Balta'yı tercih etmiş olabilir diye düşünmek istiyorum, zira önümüzdeki sene Koray'ın mutlaka düzenli forma şansı bulması gerektiğine inananlardanım.

Hakan Balta, 5+3 yabancı kuralında takımın en kilit ve en çok ilk 18'e giren ismi olacaktır. Hem stoper oynayıp hem sol bek oynadığı için, gerektiğinde sol

bekte Telels yerine oynayıp oradan yabancı kontenjanı açacak, gerektiğinde Chedjou yerine oynayıp oradan yabancı kontenjanı açacak.

Bugünkü macta Baltanin belini kirmis diyorlar,hastaneye kaldirdi. Gecmis olsun.

Videosu da var ama,iyi gözükmüyor...:hopelessness:

Artik Koray Gunter in yedegi olma zamani geldi..

Valla çok dengesizleşti. Bir ara yine idare ediyordu. Artık bırakma zamanı gelmiş.

Adam sezonu kapatmış, aklı tatilde, anlamsız bi milli takım kampı yaptırıyorlar, birdahaki turnuvada milli takıma seçilemeyeceği besbelli yaşdan ötürü. Bu maçı ciddiye almaması gayet normal değil mi?

Adam sezonu kapatmış, aklı tatilde, anlamsız bi milli takım kampı yaptırıyorlar, birdahaki turnuvada milli takıma seçilemeyeceği besbelli yaşdan ötürü. Bu maçı ciddiye almaması gayet normal değil mi?

Sezon ortasında Mancini kampından sonra 3-4 hafta çok iyi durumdaydı zaten ondan sonra tüm takım fizik olarak düştü.

Sezon öncesi kampını yapalım Hakan gayet iyi oynat.Hatta ben Koray-Hakan tandemini görmek istiyorum...

Sezon ortasında Mancini kampından sonra 3-4 hafta çok iyi durumdaydı zaten ondan sonra tüm takım fizik olarak düştü.

Sezon öncesi kampını yapalım Hakan gayet iyi oynat.Hatta ben Koray-Hakan tandemini görmek istiyorum...

Hakan seneye en çok tercih edeceğimiz stoperlerden birisi olacak yine. Gerek yabancı kuralından, gerekse tecrübesinden ötürü.

Hakan seneye en çok tercih edeceğimiz stoperlerden birisi olacak yine. Gerek yabancı kuralından, gerekse tecrübesinden ötürü.

Nedense almanyada Regionalliga (3. Lig) oynayan türk futbolcular kolaylıkla türkiyede büyük takımda oynayabiliyorlar.

Hatta görev adamı olarak takımın pres gücünü sırtlayabiliyorlar.

Geçen bir ithal damat geldi zamanında ankaragücü alt yapısında seneler boyunca oynamış.

Kreisliga (en alt amatör ligi) takımında ilk 18'e giremiyor.

Yerli kalitemiz yerlerde nasıl düzelir bilmiyorum ama alt yapı sisteminde bir bozukluk var.

BlueTapa

yra4ypuh.jpg

Hakan Balta ve Eşi / Buse Terim'in Düğününden

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ne degisik adamsin be Hakan, yüzün hicbir zaman gülmüyor.

Geri
Üst Alt