#22 Hakan Balta

yabancı sınırlaması icinde stoperin degismez ismi olur. bence elimizdeki en kaliteli defans oyuncusudur.

Sabri gönderildiyse bu adam bin kere gönderilmeli. Karısına sürpriz yapmak için çiçek alırken arayıp hangi çiçeği alayım diye soran birinden hiçbir kişi veya kuruma fayda gelmez gelemez

kaplumbağa hızıyla keriz Galatasaray taraftarının parasını yiyen bir başka futbolumcusu...

Emrecanda ısrar etse prandelli 1 sene içinde milli takıma çıkar bundan da kurtuluruz. Ama kabul edelim defanstan top çıkarabilen tek oyuncu. Balta olmasa bütün maçı defansta top çevirerek bitiririz

2 yıllık yeni sözleşme ücret şöyle 250.000 euro kadar fazla da olsa süresi makul.Gayet iyi bir stoper yedeği...Rotasyonda bulunsun...

Muhtemelen bu sezon yine cogu kez Semih-Balta görecegiz tandemi.

Bu sezon çok daha iyi oynaması lazım. 2007-2008 ve 2011-2012 sezonlarından bile iyi. İsterse yapabileceğini biliyoruz. Kendisine ihtiyaç duyduğumuz bir sezondayız.

Sol bekte Balta oynamalı en azindan duracağı yeri biliyor önünde Bruma gider gelir

Oynadığı sürece Telles'ten faha iyiydi . Keşke penaltıyı da atsaydı . Solak oyuncular iyi penaltı kullanıyor .

hakanin tecrübesi var. dün oyuna girer girmez görüldü.

brumanin arkasina sahsen hakani oynatirdim, böylece defansi ve ofansi yeterli bi kanat olur,

sag kanatimiz bana göre cok uyumlu (yardimlasma,kosular) . sanki olcan ve veysel hep birlikte oynamis gibilerdi.

Neredeyse hücumu bile Telles daha iyi diyeceğim.Geçen sene iyi maçlar çıkarttı Telles ama bazı lig maçlarında ve bu FB maçında berbattı.Önde Bruma oynarken hem yabancı açılması hem de defansif anlamda daha sağlam olması için Balta oynamalı.

Öyle böyle değil bu sene gerçekten iyi oynamasına ihtiyacımız var. 2008 ve 2011 gibi hatta daha iyi oynamasına çok ihtiyacımız var. Stoper sol bek farketmez sen iki maç üst üste kötü oynarsan o zaman bittiğimizin resmidir. Kahrolsun yabancı sınırlaması.

tonla para var,dön dolaş yine balta.. tam bir komedi bu adam Galatasarayın yedek klübesinde bile olmamalı ama yine mecburen ona dönüş ..

eskiden sevmezdim ama geldiğinden beri belli bir istikrarı var altınada,üstünede çıkmıyor. Soğukkanlı ve işini yapıyor ama ilk yıl oynadığı gibi oynasa tadından yenmez arda ile müthiş ikili olmuşlardı bu yaştan sonra onu göremeyiz ama yinede çok iyi profesyonel

Geri
Üst Alt