#22 Hakan Balta

Tamam kötüydü de Yekta'yı da es geçmemek lazım.Hiç geri dönmedi.

Haftalardır oynamayan adamı bir anda 90 dakika oynatmaya çalışıp sakatlayan, buna karşı takımın tartışmasız en iyisi ve kondisyon problemi olmayan Sneijder'i dakika 60'da oyuna alan bir zihniyet yönetiyor bu takımı.

Yeni hocasıyla kariyeri birbirine çok benziyor. Yıllarca yerine futbolcu alındı Hamza'nın da ama bir şekilde hep o oynadı.

bu adama artık birşeyde demek istemiyorum kapasitesi belli futbolcu kalitesi olarak bir klasman varsa en dipteki klasmanda bir oyuncu ama ne yaparsınız işte yıllardır ft sayesinde hem galatasarayda hem milli takımda sonra türk futboluna neler oluyor diye soranlar falan oluyor garip gerçektende :D

Şu adam sürekli takımda kalmayı nasıl başarıyor anlamıyorum. Artık gider herhalde sezon sonu.

servet ve emre g. sakatlanınca stopere geçmişti o zamandan beri iyi maç sayısı 5i geçmez. Halbuki ilk sene Arda ile müthiş ikili olmuşlardı umarım artık stoper oynamaz.

onu bunu gectim arkadas mac 0:1 iken o sut neydi öyle insan biraz utanir!

8 seneyi doldurdun ama artik vaktin geliyor sanki, bugün begenmedim.

Dün rezaletti yine, ilk ve tek golü yedirdi!

adam bildigin kamyon arkasi gibi .. ulan bir etrafinda donmen 5 saniye aliyor ne bicim vurdum duymaz hareketlerin var , kosmayi zaten beceremiyorsun ...

Geri
Üst Alt