#22 Hakan Balta

çok iyisin be moruk,bi pozisyonda yerde ayağına mı çarptı yoksa kendisi mi uzandı o pozisyonun görüntüsü var mı la,kaleye fena gidiyodu top

Sık sık ileriye çıkıyor iyi oyun kuruyor. Oyun sıkıştığında sakinliğini koruyup ileriye doğru çıkışları takımın pozisyona girmesine sebebiyet veriyor. Uzun pasları etkileyici ama sol bekte oynamasın mümkünse bir daha.

Galatasaray'a yakışan ender yerlilerden.

Hakan'ı hep sevmiş ve beğenmişimdir, üst düzey oynuyor stoperde, Ched'e değişmem.

Yine yazacam ah hakan ah su sigara işine baslamasaydin biraz dikkat etseydin kendine dünyanın sayılı sol ayaklı defanslarindan olurdun yazık ettin futbol hayatına....

kharkiv maçı hariç 1 kere sövmedim ben bu adama,takımımızda en sevdiğim 3oyuncudan biri,2008 deki efsane sezonunu bile geçmiş olabilir şu anda

Senelerdir sol bekte harcamışız adamı.Keşke en başından beri stoper olarak oynatılsaymış.

Çok iyi oynuyor bence Semih-Hakanı hiç bozmamalıyız lig bitene kadar ikisi birlikte stoper olunca savunmada güven veriyorlar açıkçası Chedjou takımın en iyi stoperi diye düşünüyordum ama bence yanındaki adamı zorlayan bir oyuncu çünkü nerde duracağını bilmiyor ve çok hata yapıyor yinede iyi katkı verdi bu sene ama seneye oraya yeni biri lazım Vlaar veya Ranocchia tarzı.

TEcrübesi var abi adamın bu adamı neden sevmezler bi türlü anlamış değilim 2 sene daha oynar.
Yedek kalmayıda sorun etmiyor adam oyuna giriyo iyi kötü görevini yapıyo.

Sonunda Hakan'a gereken değerin verildiğini görmek güzel.

Önümüzdeki sene stoper rotasyonunda devam etmeli. Form durumuna göre bir sonraki senenin planlamasına dahil edilebilir.

Allah sol bekte oynadığı günleri bi daha göstermesin stoperde daha verimli olduğu kesin ama hala vasatın altında.

Helal olsun Hakan Balta

Şampiyon olursak ki inşaallah olacağız

bu şampiyonlukta Emeğin çok

Aldığın para sonuna kadar helal olsun

Geri
Üst Alt