#22 Hakan Balta

Lviv maçında hata yapması belki de bizim için iyi oldu.O sene avrupaya gitsek ligden düşerdik:D

profesyonel,karakterli,özverili,kapasitesi belli ama çalışarak kapatıyor.bu şapiyonlugu ben H.Baltaya yazarım.golu unutulmaz..

Adamın takim içinde varlığı yokluğu bir. Sadece işini yapıyor. Büyük saygı duyuyorum

tumblr_novfqbTQ7E1tlj1m7o2_400.gif

Adamın hası.

bu adami cok seviyorum. Les oldugumuz sezon herkesden cok hakaret yemisti, satici matici diye. ama geri kalan 5 senesinde hic siritmadi. Bence kontrati yenilenmesi gerek. Sembol oyuncu olarak kalmali. Artik bizim takimdada yeniden jübile yapilmasi gerek. Hakanda neticede efsane oldu diyebiliriz. 4üncü sampiyonlugunu görecek, kralliyetden, dibe kadar herseyi yasadi bizimle

Cok profesyonel bir oyuncu. oynadığı her mac ciddi katkı sağlıyor. Defansi toplayan adam formada çok yakışıyor:)

★★★★

Ben ilk alındığı zaman Volkan Yaman varken niye bu adamı aldılar diye sitem etmiştim. o zaman Volkan frikik golleriyle başlamıştı sezona "Carlos Yalan, Volkan Yaman" başlıkları atılıyordu :red:

Her ne kadar bazı zamanlar görev verildiğinde şüpheye düşsekte hiç taviz vermeden çıkıp stabil topunu oynuyor. Hemen hemen her mac aynı katkıyı verdi bu sene oynadığı maclarda. Helal olsun.

Melo'nun topu 2-3 kez yere vurup ne olur beni atın da erkenden tatil yapayım dediği anlarda bir el hareketi vardı ki Melo'ya orada ayrıca gönlümü kazandı. Ne yapıyorsun sen, akıl sağlıın yerinde mi gibi bir hareketti.

Ben ilk alındığı zaman Volkan Yaman varken niye bu adamı aldılar diye sitem etmiştim. o zaman Volkan frikik golleriyle başlamıştı sezona "Carlos Yalan, Volkan Yaman" başlıkları atılıyordu :red:
Rize'ye bir frikik golü atmıştı, Seyircisiz bir maçtı ve Kalli'nin el kol hareketleri hala aklımda. Yanlış hatırlamıyorsam 2-0 falan bitmişti

chedjou sorunu cok sükür görüldü. balta-semih birbirini tamamlıyor.

seneye lider bir stoper alıp yanına semih/balta'yı cekeriz olur biter. chedjou ne olursa olsun yollanmalı.

Efsanelerimizin arasina hos geldin diyebilirim rahatca.

07/08 müthis sampiyonluk
08/09 Sacma bi sezon
09/10 sacma bi sezon
10/11 o düsüs
11/12 efsane sampiyonluk( cadiköy 2:2)
12/13 yedekteydi gerektiginde hep vardi.
14/15 efsane perfomans

herseyi yasadi bu adam bizimle

senelerdir ne yazdim ben hakana, hep elestirdim.
kariyerin sonuna dogru kendini asti.
en iyi oynadigi sezonlardan biri.
lan bukadar sene nerdeydin.

Geri
Üst Alt