#22 Hakan Balta

Çok sevdiğim birisidir kendisi, görevini her zaman layıkıyla yerine getirmiştir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufalujı gıbı stoper alınmazsa umarım stoper oynar semıh chedjouya yuregım dayanmaz bu sene

Stoperlerimiz arasinda en derli toplu olani bu adamdir. Tam bir görev adami ve profesyonel.

Efsanelerimizin arasina hos geldin diyebilirim rahatca.

07/08 müthis sampiyonluk
08/09 Sacma bi sezon
09/10 sacma bi sezon
10/11 o düsüs
11/12 efsane sampiyonluk( cadiköy 2:2)
12/13 yedekteydi gerektiginde hep vardi.
14/15 efsane perfomans

herseyi yasadi bu adam bizimle

13/14 yaşamıyordu mu???

4.stoper olarak kalabilir çok fazla sırıtmıyor yedek olarak fena değil.

Ama sol bek oynarken çok küfür ediyordum buna :D

Galatasaray'in oyuncusudur, ama ilk 11 oyuncusu degildir. Yerine ilk 11 oynayacak bir tansfer sart.

Sık sık sakatlanıyor güven olmaz.Semih de aynı şekilde sürekli sakatlanıyor.Adam almak lazım.

Stoperde Semih'ten de Chedjou'dan da iyi. Kimse laf edemez bu adama. Kapasitesi belli, haddini de biliyor, elinden geleni yapıyor.

en son geldiğinde konuşmuştu medyaya ondada eskiden beşiktaşlıydım ama şimdi bir önemi yok demişti :D

Bu adam hic röpörtaj falan da vermiyor yalniz. Öbürleri kamera görünce hemen atliyor üstüne.

Solbek oynadigi günlerde cok ama cok sövdüm bu adama, stoper oynadigi dönemlerde ise övdüm, hakkini helal et Balta :):D

Servet'li zamanlarda kendisini takımdan göndertmek için savaş açmıştım. Şaka gibi oynuyordu ama stopere geçtiği zamandan beri iyi idare ediyor. Rotasyonda mutlaka bulunması gereken bir adam. Karakter olarak gayet düzgün birisi.

la bu adam zaten stoperden devsirme bek olmasi lazimdi
baltanin yillarca sol bek oynamasi bizim malligimiz sadece
dany cedu gibi adamlara para sacmak yerine hakani koyabilirdik oraya

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt