#22 Hakan Balta

hakan balta manisada sol önde oynuyordu birçok maçta o zamanlar tabi fırtına gibiydi uzaktan bazukalar filan çakıyordu bizde solbeke yerleşti volkan yamanla iyi götürdüler bir sene sonra ne hikmetse bozmaya başladı sigara geyikleri filan çıktı 2010 karpaty faciasından sonra yeniden doğdu bugün geldiği nokta çok başarılı istikrarı yakalamış durumda artık o solbek değil stoper hakan...

İyi bir aile yaşantısı da çok önemli, Hakan Balta genç yaşından beri evli bildiğim kadarıyla. Malum evlatlar gibi uçarı bir tarafı yok. Saha içinde bile belli oluyor bu durum.

hakan balta manisada sol önde oynuyordu birçok maçta o zamanlar tabi fırtına gibiydi uzaktan bazukalar filan çakıyordu bizde solbeke yerleşti volkan yamanla iyi götürdüler bir sene sonra ne hikmetse bozmaya başladı sigara geyikleri filan çıktı 2010 karpaty faciasından sonra yeniden doğdu bugün geldiği nokta çok başarılı istikrarı yakalamış durumda artık o solbek değil stoper hakan...

Türkiye nin gelmiş geçmiş en hızlı ve dünyanın yanılmıyorsam 4. veya 5. en hızlı golüne sahip olmasına rağmen, tv ekranlarında bu istatistiğe yer verildiğine hiç şahit olmadım.
Oftaş maçı 205 km/h hızla attığı gol.

COAT4hbVAAEJ3yY.jpg

COAT4lLUwAAktj7.jpg

hakan balta akımı çıktı şimdide haha :D

Hamle yetenegi cok iyi. ALlah nazardan saklasin. Muthis 2 top cikardi, macin gizli yildiziydi. Bir de salakca gol yemeseydik ahhh ahhhhh

manisa da bize karşı oynadığı son maçta stoper oynamıştı baya beğenildiği için ve solak olduğu için alınmıştı sanki?

Hatırlayalım :asd2:

Cevap: #22 Hakan Balta

iyi aksamlar Hakan.

İyi akşamlar

reis kimse sana kotu futbolcu demiyor, ama hayatında bir orta acamadın, ileri gitmiyon, gittimmi geri donemiyon ve hızlı forvetler denk gelince otobana ceviriyon o kanadı, uzgunum.

Hayatımda?Hemen aklıma geldi bir tane UEFA Maçında Keita'ya açtığım ortayı babam mı açtı?Arka direkte vurup gol olmuştu.Caner gelsin mi yerime?

reis bak youtube'dan Ashley Cole'u falan izle, Criscito'yu izle, isvecli Martin Olsson'ı izle. nasıl bindirme yapıyolar, nasıl cevikler gor. sen arkana donemiyon daha. iyi oyuncusun bi turk icin kabul, fakat olmuyor. ozellikle defansif olarak zayıfsın keyfine gore oynayan Quaresma bile neler yaptı sana.

CL'de mahfedersin bizi.

Belden hızlıyımdır nasıl dönemiyormuşum.Queresma sadece 2-2'lik maçın son dakikaları zorladı.O anda takım olarak oyundan düşmüştük.Diğer 3 maçta Queresma ne yababildi?Dia bir şey yapabildi mi?Ollson adam 1 kere iyi oynadı İsveç'le kahraman yaptınız.Benim de çok çok iyi oynadığım maçlar var.Bu seneki Trabzon maçlarında iyiydim.

abi her oyuncunun iyi oynadıgı 2 3 mac olur, fener maclarındada bitek sen gol atıyon mesela :ka21:

fakat yavassın bu bir, oldugun yerde cevik digilsin bu iki.. sprint zaten mecbur kalmadıkca atamıyon, mecbur kalınca arkadaki mutlaka gelip geciyo seni.

100 orta yapıyon 99'u rakibe carpıyo.. bir kere ataga katılıyon, 10 dakika boyunca sol tarafın savunması bos kalıyo.

Eboue geldi nasıl cag atladı o taraf, aynı sekilde yabancı bir solbek sart, yedek ol bisey olmaz yine milli takıma cagırırlar seni, sen > Hasan Ali, o kadar kredin var elbed :ka19:

sonuc olarak uzgunum ama senle CL'de kalbura cevirirler.

F.Terim orta çok yapmayın diyor.Zaten bakarsan Eboue'de çok fazla orta girişiminde bulunmaz.Kornerlerde bile genellikle paslaşarak kullanırız.Yavaş diyorsun ama maçlarımda tuttuğum adamla aynı hızda koşarız.Nasıl yavaş oluyorum?

bizim takım için harika-efsane yedek olur normalde ama şu şartlarda mecbur as olmalı.
Semih biraz utansın artık ya hiçbir yönden Hakanın yanına yaklaşamıyor,herzaman savunurdum son zamanlarda artık iyice gözümden düştü.

Takımın As Stoperleri Her kulvarda,her şartta Denayer-Ched-Hakan 'dan oluşmalı.

Pepe-Ramos tandeminin Ramos olanı topçumuz. Pepe olanı zaten bildiğiniz üzere Ched'dir. Zamanında forumdan banlanmıştım kendisi yüzünden ilk ve son defa. Ama hala üzerine basarak söylüyorum asla iyi bir sol bek değildi. Özellikle bir Manchester maçı hatırlıyorum ki Valencia bizim solu otobana çevirmişti sırf hızlı olduğu için. Ama defansın göbeğinde aşırı derecede güven veriyor ben memnunum kendisinden.

bizim takım için harika-efsane yedek olur normalde ama şu şartlarda mecbur as olmalı.
Semih biraz utansın artık ya hiçbir yönden Hakanın yanına yaklaşamıyor,herzaman savunurdum son zamanlarda artık iyice gözümden düştü.

Takımın As Stoperleri Her kulvarda,her şartta Denayer-Ched-Hakan 'dan oluşmalı.

İşin en komik olan tarafıda adamda gram fiziksel ilerleme yok.Arada bazen görüyorum burdan fiziğini geliştirdi falan diyorlar.:D
İnsanın içinde olacak ben bir program hazırlasam haftada fazla değil 3 gün bunu uygulasa 1-2 aya gözle görülür ilerleme olur.

İşin en komik olan tarafıda adamda gram fiziksel ilerleme yok.Arada bazen görüyorum burdan fiziğini geliştirdi falan diyorlar.:D
İnsanın içinde olacak ben bir program hazırlasam haftada fazla değil 3 gün bunu uygulasa 1-2 aya gözle görülür ilerleme olur.
Aynen öyle hayat body'den ibaret değil keza futbolculukta öyle.Yokya semih iyi hoş çocukta umarım satılır kendisi içinde iyi olur

Dün UEFA günün 11'ine yanlışlıkla kaleci olarak yazıldı herhalde ; bizim kovadan fazla top çıkardı ;gerçi bizim kova hiç top çıkarabildi mi? :P

Geri
Üst Alt