#22 Hakan Balta

Takimin en iyi adami

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birsey diyemezsin ki adama. Top carpti napcan, yaninda adam vardi o nu markaj etti. Sansizlik artik. Yinede cok iyidi

Semih'e küfür etmiş videolardan da anlaşılıyo. Hiç yakıştı mı sana karakterli dedik iyi adamdır diye övgüler dizdik burada hiç yakıştı mı gidip ağzını yüzünü tekmelemen gerekirken iki kuru kelimeyle geçiştirmişsin hiç yakıştıramadım.

Semih dua etsin Hakan'in hersey dilinde kalmis uygulamaya gecmemis.Semih'in yaninda Ergun Penbe olsa onu bile delirtir hirbo. Disi ile tirnagi ile insaa ettigi herseyi mahvetti.

Hakan Balta'yı bu forumda benden iyi tanıyan yoktur ama bu adamı hayatımda ilk defa bu kadar sinirli gördüm.Gerçi herhalde o ilk golden sonra çoğu Galatasaraylı sövdü ama bu adamın bu hale gelmesi beni şaşırttı.Adam ağız burun girecekti.Haksız da değil

Semihi bugün yumruklasaydın efsane olurdun gözümde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ilk golde birine sövdü ama tam anlayamadım ya Semih'e ya başkasına
bu arada canı sağolsun yanında ki yeteneksize rağmen iyi oynuyor

Hakan Balta'yı bu forumda benden iyi tanıyan yoktur ama bu adamı hayatımda ilk defa bu kadar sinirli gördüm.Gerçi herhalde o ilk golden sonra çoğu Galatasaraylı sövdü ama bu adamın bu hale gelmesi beni şaşırttı.Adam ağız burun girecekti.Haksız da değil
ben de onu sordum kime sinirlendi orada küfür de etti o pozisyonda

Ne demiş küfürde agzını okuyamadım yoksa belamı okumus?

Maçta tek hatası vardı taçın orada adama çarptırıp kaptırdı gol yediriyordu.Kendi kalesine attıgı golde suçu yok çok ani ayagına carpıp girdi.Her şekilde Semih çöpünden bin kat daha iyi.Chedjou la oynasa çok daha verimli oynar.Herif Semihin açıklarını kapıcam diye telef oldu maçta.

Adam gibi adam hiç bir suçu yok gökhan zan ve hakan takıma yakışan en iyi iki topcuydu gökhan gibi bunuda paketler hamza

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

Dün yine harika oynadi! 1.gol zaten sans. Baltanin kötü pozisyon almasiyla alakali degil zaten. 2.golde Muslerayi bozan Balta degildi. Ondan baska 2-3 hata disinda hata yapmadi. Yerli Pique. Kesinlikle yillik 3 milyon euro maasla sözlesmesi 5 yillik uzatilmali.

Sayıyoruz, sovuyoruz, kufrediyoruz takima ve teknik heyete ama hakki olaninda hakkini veriyoruz. Hicbir taraftarın amaci hak yemek veya haksizlik yapmak degil. Kendi kalesine gol atti bu adam ama herkes cikip canın sagolsun Hakan diyebiliyor. Lanet olsun haksiz yere Chedjou yerine Semih'i, Jose yerine Bilal'i, Sinan yerine Umut'u oynatanlara. Bu aptal beyinler yüzünden bu haldeyiz biz, Hakan yuzunden degil ve hatta su halimizdeki en son sorumlulardan bir tanesidir Hakan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın ham maddesi

hakan balta 10 sene önce livive karsi dökülüyordu sampiyonlar liginde sizi kurataracak.
fazla duygusal olmayin.
ozaman böyle noktalara geliniyor iste.
ligde nekadar yeterli görünsede böyle ortamlarada yetersiz oluyor iste.
dogru dürüst bi stoper getiremediler bu takima.

ne hakan ne semih clde stoper olur.
ha semih olur gibi görünüyordu 1 2 sene önce oda bittim sinyallerini vermeye basladi artik.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt