Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander hakkındaki yorumuna genel olarak katılıyorum. itiraz ettiğim nokta, tekniğini Umut' la aynı seviyede görmen. Elmander orta sahada başarıyla oynayacak kadar tekniğe sahip, pas yüzdesi yüksek bir oyuncudur, İsveç MT da da orada hatırı sayılır maç oynamıştır, Umut ve Elmander' i aynı kategoride görmen komik bile değil...
Zamanında gol atamama stresine girdiği dönemlerde Hakan Şükür için ''Hakem, maçtan önce gol atsan da saymayacağım'' dese bile sahada olmalı derdim. Aynısı Elmander için de geçerli idi, hava toplarında Hakan kadar etkin olmasa da takım oyununa katkısı daha bile fazlaydı, 2011-12 sezonunda onun olmadığı hiçbir maçta orta saha üstünlüğünü ele alamadı takım. Sakatlık sonrası eski temposuna ulaşamayınca gitmesi gerekiyordu, evet...
UMUT ve elmander mi
umut elmanderin degil, en fazla umit karanin biraz degisik versiyonudur
Hahaha, Elmander´da filigran teknige sahip oyuncu degildi dedim, neresinden aceba Umut ile ayni teknik kapasiteye sahip dedigim cikarildi... Sonra burada biz Ahmet Cakar oluyoruz.![]()
Yazdığın mesajı bir daha oku, filigran teknik vs den sonra ''Umut Elmonun Türk versiyonudur'' diyorsun, daha ne?...Yarın iş-güç var, gece vakit elalemin Almancısına Türkçe dersi veremem, kusura bakma dost...
Umut hiç bir zaman yaptığı pres ile rakipten top kazanmış mı? En vasat stoper oyuncular bile bir vucut hareketi yapıp presini öldürüp pazara yoluyor umutu. Umut ceza saha içinde fırsatçı golcülügü hariç kocaman bir sıfır. Son vuruşları vasat olmayıp çok kötü olmadığına dua etsin. Çok koşuyoruz ana efendim. Git maratona katıl be adam.
Bir adam kendi kendine nasıl çalım atar yahu ? Hadi olur bir kere 40 yılda bir ama umut bunu çok yapıyor. Topu stop edemiyor topu topu yahu.
Ulan ne baltaymis bi bitiremediniz adam tt oldu gsc de sayenizde.
Ulan ne baltaymis bi bitiremediniz adam tt oldu gsc de sayenizde.