#22 Hakan Balta

adam cok yavas ama mükemmel yedek diyen var :D ne diyim en yakın zamanda defolup gitsin

Oynayacaksa stoper olarak oynamasi lazim.... LB için ne temposuz ve dogru düzgün orta veremiyor

adam cok yavas ama mükemmel yedek diyen var :D ne diyim en yakın zamanda defolup gitsin

Ya stoperde yine idare ediyor derli toplu bir takımda iş yapabilecek bir alternatif.

Ama artık sol bek temposunu kaldırması mümkün değil.

O kadar uzun mesafede ileri geri oynadı mı şaşırıyor.

Stopere koyacaksın dar alanda markajıydı topu çıkarmasıydı falan filan iş yapar.

Olcan'ın yerine bile alıp sol bekte denenmez ama. O bölgeden istifa edeli çok oldu.

Ya stoperde yine idare ediyor derli toplu bir takımda iş yapabilecek bir alternatif.

Ama artık sol bek temposunu kaldırması mümkün değil.

O kadar uzun mesafede ileri geri oynadı mı şaşırıyor.

Stopere koyacaksın dar alanda markajıydı topu çıkarmasıydı falan filan iş yapar.

Olcan'ın yerine bile alıp sol bekte denenmez ama. O bölgen istifa edeli çok oldu.

abi dünyada bin tane oyuncu bulursun baltadan iyi stoper daha ucuz sen bana şimdi 20 tane söylersin niye balta?

Hummels cok hizli herhalde?

Veya sezon arasinda herkezin isteyecegi Terry mi hizli?

Balta gibi bir yedek tabi ki mükemmel! Yilda 10-15 mac yapsa fazlasi ile görevini yerine getirmis olur.

baltalarla sabrilerle bu takım bir adım ileri gitmez neyse terry ile baltayı falan zaten kıyas yapmayalım

abi dünyada bin tane oyuncu bulursun baltadan iyi stoper daha ucuz sen bana şimdi 20 tane söylersin niye balta?

Türk stoperler içinde iyilerden biri o yüzden.

Hani ilk 11 stoperlerinin ikisi de yabancı olur, yedekleri yerli olacağı için iyi bir alternatif sonuçta.

Yoksa sınırın olmadığı yerde 4 stoperi de yabancı yaparsın dediğin gibi daha iyisi bulunur yani.

Benim demek istediğim 3. 4. stoper olarak fena değil ama artık futbolun kenarından kıyısından geçen biri sol bek oynatmaz bu adamı.

Sol bek oynayamadigini kanitlayali en az bir dört sene oldu ama hala bunu solbekte oynatmayi "akil" edebilen adamlar var. Hayret yani.

Ben anlamıyorum adam stoperde iyidi hangi akla hizmet bek oynatılır hucuma katkısı 0 adam zaten ağır bir adamdı yas ilerledi dahda ağorlastı adam dönemiyor artık ademin pozisyonunda elini kolunu sallıyarak gecti neden bu adam stoperde cok iyi maclar cıkarırken sebep nedir ya bir yerlerinize rahatmı battı.

Bu sigara tiryakisini sol bekte oynatmak nasıl 1 akıl noksanlığıdır?

Sol bek oynamamalı.Orada kötü oynuyor.Bunu Hakan'ı beğenen biri olarak ben de kabul ediyorum ama Tarık,Olcan falan Hkan'dan iyi demek ayıptıur.Adam ölü haliyle bile 1 gol attı.2 tane de gollük pas verdi sol bek oynadığı dönemde.Sneijder'e ATM maçındaki pas.Paşa maçında Burak'a attığı pas.En azından şuursuzca sağa sola koşmuyor.Dengeli oynuyor :D

yediği calımların haddi hesabı yok ama cok iyi yedek stoper olur yaaa
en yakın zamanda yol alması gerekenlerden

yediği calımların haddi hesabı yok ama cok iyi yedek stoper olur yaaa
en yakın zamanda yol alması gerekenlerden

is bilmez dursun 35ine kadar uzatti adamin kontratini. yüksek tempoyu hic kaldiramiyor. yokluktan yedek stoper olur ötesi olmaz.

x-chedjou-x-hakan seklinde bir rotasyon olmali seneye. semihi fln da göndersinler bilmem nereye.

is bilmez dursun 35ine kadar uzatti adamin kontratini. yüksek tempoyu hic kaldiramiyor. yokluktan yedek stoper olur ötesi olmaz.

x-chedjou-x-hakan seklinde bir rotasyon olmali seneye. semihi fln da göndersinler bilmem nereye.

abi ne diyim hergün küfür ediyorum bu kulubu yönetenlere ulan binlerce topcu var biz hakan balta mı tarık mı diye tartışıyoruz harbi yazık bize

Stopere geri dönmeli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8c084588112dd9eaf1acb15607d6cbe1.jpg
dd1dc8abb38c1616301acd38b31ea230.jpg
985d5b076e5cddc501b299aeaa604e24.jpg
b2beb688eebef0a472b2d7ebc46c7e8b.jpg

Geri
Üst Alt