#22 Hakan Balta

en fazla yedek stoper olacak adam her mac 90 dk oynuyor. carolü de begendigimizden degil yokluktan oyuna alsin istedik ama onu bile yapmadi denizli. olcan dahil sol bekte 1 tane ortalama oyuncu yok totalde.

hadi oynattın bari son 20dk carolu koysaydı dede oyuncu değiştiremiyor

baltanın maçın başındaki nefis pasını asiste çeviremeyen hırbo utanmadan taraftara artislik yapıyor

Son düzenleme:
Artık sol bek olmaz Balta'dan.İyi bir stoper alternatifi olur ancak.Yani bunu biz taraftar görüyor da Denizli nasıl göremiyor?

Siz bu adamada laf ediyorsanız. Allah ıslah etsin. Ulan adamın sırf ilk devre ileride geride yaptıklarını ne telles ne Carole yapamadı hiçbir zaman.

Ayıp, günah.

Anlatamazsın boşuna uğraşma.Burada müthiş bir spor üstatları var.Onlar her şeyin en iyisini bilirler.Genç oyuncu haberi 25- çıktı mı muhalif olurlar.Takımdaki 30+ oyunculara muhalif olurlar.Buradaki insanlara göre futbolu sadece 26-28 yaşındaki insanlar oynamalı.Geri kalan adamlar boş adamlar hep.Ben artık bu forumun futbol bölümünü bıraktım zaten.Pek okumuyorum yorum yapmıyorum.Mourinho,Klopp ile falan karşılaşsa ona futbol dersi vermeye kalkışacak adamlar var bu forumda.

Adamın daha ne yapması gerekiyor anlamıyorum.İlk yarıda çok iyi oyun oynadı ama ikinci yarıda iyi değildi ama yine de takımdaki diğer oyunculara göre daha iyiydi.Burak'a maçın başında attığı müthiş pas var.Bir pozisyonda topu bizim sahadan alıp yarı sahaya geçirdikten sonra Sinan'a attığı pas vardı.Bir çok pozisyonu başlatan adamdı.Ama millet hiç beğenmemiş.Dün maçta ezdiği top 1-2 taneydi.Çoğu topu olumlu kullandı.
Stoperde daha iyi oynuyor ona ben de katılıyorum ama dün leşti meşti demek haksızlığın babası

Hakan Balta düşük tempolu maçlarda sol bekte tecrübesi ve teknik kapasitesiyle gayet iyi iş de yapar, fakat artık yaşından da dolayı özellikle ikinci yarıda baya geriye düştü. Yalnız ilk yarı performansı da benim beklentimin üstündeydi.

gol nasil nerden geliyor bi iyi bak derim sonra gol düsmedende kactane pozisyon gelisti o taraftan.
bekler zaten her zaman yetersizdi hakan sabri hala oynuyorlar ya, sanki yönetimde akrabalari var.
oynamasalar darilacaklarmi ne? ila birinden biri oynayacak nedense.
denayeri stopere alip dogru yolu buldu, artik geldi sira beklere.

Son düzenleme:
boş çukur görürseniz gömün,ölmüş kokutmasın takımı

Maçın başında stoperde başlamalıydı.

Bir defans oyuncusunun maç içinde değiştirdiği pozisyon bütün konsantrasyonunu bozabilir işte böyle... Adamı sol bek başlatıp stopere çekersen olacağı budur.

Stoperde de belli bir süre kendini sol bek zannetti, kademelerini ona göre yaptı.

Kaldı ki 2.golde hatanın büyüğü Muslera'nın.

lviv günlerinden esintiler sundu

hava durumu orayı hatırladı galiba

zam yapıp 2 yıllık uzattık buna.bu kararı destekleyen de çoktu.

Hatalar olur da sarısı olan oyuncu o topa bilerek eli ile hamle yapmaz. Allah dan hakem mal ki atmadı oyundan. Net sarı yani

Geri
Üst Alt