#22 Hakan Balta

Bu adam olmasa rakip bizi sahada ezer , futbol anlamında değil psikolojik olarak.

Reis gibi reis , takım kaptanı Kızçuk Caner'e yalvarsın sakin ol diye

Her zaman çok beğendim, adam gibi adamdır, en layıkıyla yapar işini her bölgede.

Bu adam ve Muslera varken neden takım kaptanı iki tane ölü orta saha

Dikkatinizi cekiyor mu hic bilmiyorum ama rakibi nasil bozacagini cok iyi biliyor.

Yani foul ile devam karari arasi hareketleri cok iyi yapiyor rakibe. Mesela ilk yarida bir pozisyon vardi uzun top atilmisti ve Cenk yaninda kosuyordu, Balta da topa odaklanmis gibi yapip Cenk'e temasta bulundu. Cevre kontrolü iyi Balta'nin ama iste as stoper oynayacak adam degil, bunu bir kac yildir hala anlayamadik.

Antu da süper Lig'in bir chiellini si diyorlar hakana.
Chedjou nun yaptıklarıni hakan yapsa ana bacı her maçta küfüre boğulurdu.

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Ched o kadar kötü ki yanındaki baltayi futbolcu sananlar var .

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aktif olarak oynayan stoperlerimiz için de en iyi stoper kendisidir.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisinden özellikle sol bek oynadığı yıllarda tiksinmişliğim var. Bu maç müthiş oynadı.

Benden daha fazla elestiren yoktur fazla sanirim bu forumda ama bugun gercekrten iyiydi

tapatalk

Simdi cikip biri bana su fotografi anlatsin. Top kirmizi circle'nin icinde anlasilmasi icin.

2 Besiktas'li oyuncularin arkasinda hava topuna cikmayan veya cikamayan Chedjou var. Ama önünde ki duran Hakan Balta ne yapar? Selcuk niye adamlari takip etmez? Bu nasil adam paylasimi? Chedjou o bölgede iken Hakan ne is yapar, hangi adami tutar? 2 stoper birden neden ayni bölgeyi paylasir?

unbenanntwvu5yanicz.png

Son düzenleme:
Simdi cikip biri bana su fotografi anlatsin. Top kirmizi circle'nin icinde anlasilmasi icin.

2 Besiktas'li oyuncularin arkasinda hava topuna cikmayan veya cikamayan Chedjou var. Ama önünde ki duran Hakan Balta ne yapar? Selcuk niye adamlari takip etmez? Bu nasil adam paylasimi? Chedjou o bölgede iken Hakan ne is yapar, hangi adami tutar? 2 stoper birden neden ayni bölgeyi paylasir?

unbenanntwvu5yanicz.png
Selçuk doğru paylaşım yapmış orda ama yanlış duruyor. Arkasındaki bjk lı yi tutmakta kendisi ama arkasında veya yanında olmalı.

Balta ve chedjou rezalet ötesi ikiside mal mal birbirini tutmuş sanki.

Geri
Üst Alt