#22 Hakan Balta

Ben bu futbolcu oldugunu iddaa eden sahsa laf attigimda herkes yok savunma bakani, yok cok iyi stoper dir dir konusuyordu, zamaninda selcuk denilen kari kilikli herif'de aynisini yasadim, Hakan'in dedigi gibi '' cahilsiniz''

Karakterini çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama artık gerçekten emekli olma vakti geldi.

Valla Selçuk Sarbi Semih ne kadar gol yediriyorsa Carole&Hakan da o kadar gol yediriyor ha taraftar sevdiği için çok ses çıkmıyor yoksa

Sol beke kalecimiz bile yardima giderken, hacim sen neredesin :/

Ulan adamlarin sayilmayan golune bir bakin ofsayt yapicam diye adami birakip one cıkıyor bu ne rezil bir adam kosmaya mucadele etmeye dermani yok savunmamiz biraz onde iken hep ayni boku yiyor bekleride zor durumda birakiyor bu adam turk futbolunun yuz karasidir.

tapatalk

"See you later"

[FBV]2206406896171497/[/FBV]

ne zman ismini görsem g.oftaşa attıgı o roket geliyor aklıma.

Hani defolup gitsen sevinecem.
10 sene yaptiklarin icin tessekur edip gondermek lazim. Katki verdi mi verdi, artik ayrilma zamani.

Mehter marşı ile uğurlayalım.

1.5 senedir top oynamadı ve 34 yaşında.

Semih-Ahmet tandemine dönmeliyiz Serdar dönene kadar.

kurtulamadik sundan, sag bekte sabri nasil oyunculari sakata getirdiyse stoperde bu.
gidinde kurutulalim artik.
bunun yerine stoper olsa karabük macinda yere yapismis izlemezdi veya bjk macinda.
kactane kafa golü yedik bu sezon hala hakan balta.
ben rakip takimin hocasi olsam sifira inmeden doldurun ceza alanin icine derim.
nasilsa stoperlerimize merdiven gerek yerden 1 cm yukari cikmalari icin, yoksa yercekimimi güclü bunlarda ?
bek olarak bunca sene göz boyadi bi halta yaramiyordu simdide banko stoperimiz oldu.

Son düzenleme:
Doğru yerde dursun ve yerden gelen topları kessin diye adama milyon euro'lar veriyoruz. Daha da rezil olmadan gitsin artık

adam haftalardır ben bittim artık oynatmayın diye bas bas bağırıyor. illa her maç iki golmü yedirmesi lazım. onada yazık iyi bir yedek olarak kalsaydı keşke

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolu kafasında bitirmiş.

Bu konuda takımdaki tek kişi değil, listeye mesela Selçuk ve de Jong da dahil.

Geri
Üst Alt