Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu futbolcu oldugunu iddaa eden sahsa laf attigimda herkes yok savunma bakani, yok cok iyi stoper dir dir konusuyordu, zamaninda selcuk denilen kari kilikli herif'de aynisini yasadim, Hakan'in dedigi gibi '' cahilsiniz''
Ulan adamlarin sayilmayan golune bir bakin ofsayt yapicam diye adami birakip one cıkıyor bu ne rezil bir adam kosmaya mucadele etmeye dermani yok savunmamiz biraz onde iken hep ayni boku yiyor bekleride zor durumda birakiyor bu adam turk futbolunun yuz karasidir.
kurtulamadik sundan, sag bekte sabri nasil oyunculari sakata getirdiyse stoperde bu.
gidinde kurutulalim artik.
bunun yerine stoper olsa karabük macinda yere yapismis izlemezdi veya bjk macinda.
kactane kafa golü yedik bu sezon hala hakan balta.
ben rakip takimin hocasi olsam sifira inmeden doldurun ceza alanin icine derim.
nasilsa stoperlerimize merdiven gerek yerden 1 cm yukari cikmalari icin, yoksa yercekimimi güclü bunlarda ?
bek olarak bunca sene göz boyadi bi halta yaramiyordu simdide banko stoperimiz oldu.
adam haftalardır ben bittim artık oynatmayın diye bas bas bağırıyor. illa her maç iki golmü yedirmesi lazım. onada yazık iyi bir yedek olarak kalsaydı keşke
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.