#22 Hakan Balta

nasil bir belaysaniz sabriyle beraber bi türlü kurtulamadik sizden.
biri müdahale etmese daha 10 sene basimizdalar.

Hakan balta selcuk sabri gibi adamlarla oynarsan sonucu bu olur biz bide avrupada basari bekliyoruz boyle esseklerin oldugu bir takimdan

tapatalk

Lig Tv kalede gördüğümüz 12 kafa gölünü gösterdi bugün. Yanlış hatırlamıyorsam 12'sinin 10'unda Hakan ve Semih 2'lisi vardı stoperde ve her göl birbirinin aynı.

Geç müdahale, olası bir müdahalede fiziken yenilme, ardından da her seferinde çevresine bakıp söylenme. Bu formanın ağirlığını biliyorum diye demeç vermiş.

90. dk'da yakın çekim yapılıyor yüzünden kaldıramadığı belli oluyor. Eğer mücadeleyi kaldıramıyorsan. İstersen dünya barış elçisi ol, en büyük Galatasaraylı sen ol, zamanın bitmiş demektir.

Semih, Hakan, Carole, Selçuk bu takımın prangası. Ve bunlar olduğu sürece biz ilk 2'ye bile giremeyiz

Son düzenleme:
Bu herif bırakın yedek olmayı kulüp kapısından bile içeri alınmamalı.
Yediğimiz gollerin hepsinde pasif ve gol sonrası sıfır tepki veriyor.

Yediğimiz Hiç bir gol umrunda değil.
Bunun gibi hırsı olmayan ve futbolu kafasında bitiren yeteneksizler sebebiyle kendi kendimizi kahrediyoruz.

Bunlar da milyonları cebe indirip GALATASARAY armasini haketmemesime rağmen taşımaya devam ediyor.

Dursundan Sonra kovulması gereken 2.isim baltadir.

SARI-KIRMIZI!

Saydığın isimlerin yanlışlıkla da olsa arada faydaları oluyor. Bu iki çöpün 1 tane iyi hareketini hatırlamıyorum.

Cavanda için katılırım ama Balta'nın şanssızlığı tarihimizin en kötü stoperlerinden biri olan Semih ile beraber oynaması, yine de yetersiz mi yetersiz tabii ki. Fakat hiçbiri Semih kadar leşh olamaz.

TaPaTaLk

Cavanda için katılırım ama Balta'nın şanssızlığı tarihimizin en kötü stoperlerinden biri olan Semih ile beraber oynaması, yine de yetersiz mi yetersiz tabii ki. Fakat hiçbiri Semih kadar leşh olamaz.

TaPaTaLk

Yapmayın aga bu adam 1.5 senedir ızdırap çektiriyor. Eskiden ayağı iyi derdik falan odun odun işler yapıyor. Taca atacağı yerde kaptırıyor, kafa toplarında bir hiç zaten, artık en yavaş koşan forvetler bile bunun yanından rahat rahat geçiyor.

Yapmayın aga bu adam 1.5 senedir ızdırap çektiriyor. Eskiden ayağı iyi derdik falan odun odun işler yapıyor. Taca atacağı yerde kaptırıyor, kafa toplarında bir hiç zaten, artık en yavaş koşan forvetler bile bunun yanından rahat rahat geçiyor.

İyi demiyorum sadece Semih'ten kötü olma şansı yok ondan bahsediyorum. :)

TaPaTaLk

Semih'ten iyi falan değil. Kaçak oynadığı için göze bile batmıyor, leşin önde gideni.

Ayni x gibi birlikte oynadigi oyunculara, kendi bad habit lerini bulastiran bir oyuncu. Semih Kaya´nin su senji futbolcuya karsi yasadigi pozisyon, klasik bir hakan balta pozisyonuydu. Zamanlama hatasi sonrasi, tempoyu basan rakibe karsi, kosarken denge bozuluyormus gibi yapip, pozisyondan siyrilmaya calismak.

Derbide 11 baslar mi ?
Balta buyuk maclarin oyuncusudur suphesiz

Büyük maçlardan kastın Kadıköy'de gol attığı maçlar değildir umarım. Kendisini en beğenildiği dönemde bile sevmiyordum ve bunu burada da belirttim. Bu adam net olarak etrafındakileri de kendiyle birlikte ateşe atıyor. Bu kadar temposuz bir herifin hala ilk 11 çıkması rezillik. Ayrıca Ahmet Çalık adlı herif madem oynamayacaktı; neden yine paraları saçtık?

Kayseri maçında son dk'larda yüzüne zoom yapıldığında ne durumda olduğu belli oluyordu. Şansal bile aynısını söyledi, adım atacak hali yoktu son dk'larda diye.

Önceden de yazmıştım tekrarlıyorum. Nerde durması gerektiğini biliyor diye Galatasaray'da oynayamaz. Hava topuna yükselemiyor, 2'li mücadelelerde zayıf, ekstra yavaş. Bjk maçında bitiren adam olur bizi.

Ahmet Çalık oynasın yerine

Geri
Üst Alt