#22 Hakan Balta

Milyonlar kazandi Galatasaraydan. Bu da son yil. Zaten en fazla 1-2 yil top oynayacak pilin kaldi.GS dan 1.2 milyon para aliyorsun. Git sagdan soldan 500 bin para al ustunu tamamlayalim ama bunu bile kabul etmedin.

Yazik . Kulupten seneye bavulunu alip cikican. Hic kimse sana saygi duymayacak. Hadi Umut gundogan gibi hayatinda daha once o parayi ruyasinda gormemis, bundan sonra da goremeyecek olanlari anliyorum. Ama seni anlamiyorum sayin balta !

Senelerdir yedirdigi golleri bu sefer de yedirdi ve 1.25 milyon dolar alarak en güzel golü kalemize bir kez daha attı

Sürün yağlı surat!

Ben anlamiyorum bu yerli futbolculari. Ya dünkü futbolcu da degilsin 34 yasina gelmissin, 10 yildir bu kulüptesin, kazanacagin kadar parayi kazanmissin, herkes seni 10 numara adam diye biliyor neden bu toplara girersin arkadas.

Vefa vefa diye aglarlar da ne cekiyorsak yine kendi evlatlarimizdan cekiyoruz. Elin yabancisi olan Sneijder 4,5 Milyonunu Mancini de 7 Milyonunu birakip gidiyorlar ikisinin bizdeki süresini toplasan senin bizde kaldigin sürenin yarisina geliyorlar ancak.

Yazik ya gercekten yazik, Sabri den beklerdim Selcuk dan zaten bekliyorum da senden beklemezdim bunu Balta. Zaman zaman maclarda bizi deli etsen de küfür ettirsen de sevdigim nadir yerli oyunculardan birisiydin. O saygini tamamen kaybettin ben de simdi. Yaziklar olsun.

ne fayda sağlaması abi geçin. Eğer çok gerekirse Ozan Kabak gibi gencimiz var. Hata yapacaksa da o yapsın.

Ajax 17 yaşındaki stoper De Ligt ile geçen sene UEFA finaline kadar geldi ve finalde de oynadı. Belki Ozan ile 2 maç kaybederiz ama onu kazanmak daha önemli.

Hakan'ın sözleşmesi en iyi şartlarda feshedelim gitsin.

ne fayda sağlaması abi geçin. Eğer çok gerekirse Ozan Kabak gibi gencimiz var. Hata yapacaksa da o yapsın.

Ajax 17 yaşındaki stoper De Ligt ile geçen sene UEFA finaline kadar geldi ve finalde de oynadı. Belki Ozan ile 2 maç kaybederiz ama onu kazanmak daha önemli.

Hakan'ın sözleşmesi en iyi şartlarda feshedelim gitsin.

ben şu anda başkan olsam sözleşmesini fesih ederim ve tesislere girmesini yasaklarım.

evlat ve tüm evlatçılara gelsin bu kazık da ... evlat bakmaktan bu hale geldi türk futbolu ama bunlar unutulmayacak sizler son artıklarsınız son çöplersiniz artık kandıracak kimse kalmadı ve sayın evlat hakan kadir balta senin nezdinde bizim eski evlat aydının hala futbol oynayamıyor oluşu en büyük mutluluk bu hareketleriniz açısından ...
Emekliliğinde de parasını keriz niyetine yediğin kulube camiam diye yalakalık yapıp ekranlarda kendine yer bulmazsın umarım ama utanman varsa ki olmadığı belli ...

ben şu anda başkan olsam sözleşmesini fesih ederim ve tesislere girmesini yasaklarım.

Olcan'da öyle yaptı 3M girdi. Sinirle olmaz bu işler. Düzgünce ayrılmamız lazım. Ben Hakan Balta olsam 10 sene oynamış olduğum kulüple güzel ayrılmak isterim.

Belki ileride kulüpte görev alabilirsin. Alacaklarından feragat edip ayrılsa herkes tarafından sevilerek ayrılmış olur. Hak etmediği paraya almak yakışmaz.

Olcan'da öyle yaptı 3M girdi. Sinirle olmaz bu işler. Düzgünce ayrılmamız lazım. Ben Hakan Balta olsam 10 sene oynamış olduğum kulüple güzel ayrılmak isterim.

Belki ileride kulüpte görev alabilirsin. Alacaklarından feragat edip ayrılsa herkes tarafından sevilerek ayrılmış olur. Hak etmediği paraya almak yakışmaz.

Yarısını teklif edip gonderebilirdik.
Hakan her haliyle bir iki sene oynayabilecek bir kulüp bulurdu.
Belki bir düzeni var İstanbul'da bozmak istemedi.
Belki yönetim bunu bile teklif etmedi.
Belki diye çoğalırda çoğalır.
Ben Hakan'ı hep iyi hatırlayacağım.
Gidişler hep sıkıntı olabiliyor...
Bu hayatın her konusunda mağlesef böyle.

P9 Gscimbom Mobile

378.jpg

379.jpg

İsmi yok de jong ile.

Abdusammed kim la suriye li mi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu arkadaş bizi kaç maçta yaktı, sayısını hatırlamak zor. Bu bakımdan bence Selçuk'tan bir farkı yok. En azından bu yıl karşılıklı anlaşıp kontrat bitmeliydi. Onu da yapmıyorsa ne diyelim. Hiç iyi hatırlanmayacak ileride. Kalkıp Galatasaray'ın evladı ayakları da yapmasın futbol kariyeri bittikten sonra. Taraftar bunları kolay kolay unutmaz.

Gökhan Zan gibi kaliteli delikanlı adam görmedim ben yerlilerden.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

yahu iyi adamdı falan diyerek adamı şurada melek ettiniz kime ne iyiliği dokunmuş sahada ayakta duramayıp milyon euro alan adamın her yeri iyi olsa ne olur yaptığı işe saygısı olmayan bir insan iyi insan falanda olamaz.

Ona o kadar parayı kimse vermez 100 bin dolar bile alamaz normalde ama işte bunu kendiside bildiği için polemikten uzak medya önüne bile bu yüzden çıkmayan bir adam burada çoğu kişide efendi adamdı falan diye savunmaya çalışıyor.

Efendiliği bizi ilgilendirmez o onun sosyal karekteridir bizim için önemli olan futbolcu karekteri sahada aldığı paranın hakkını veremeyen adamın her yeri efendi olsa ne olur o zaman tarıkta efendi çocuk niye küfür ediyorsunuz adama diye sormazlar mı?

rezil herif. parasini birakip gitmedi. futbol falan oynamasina bile gerek yok bizden kazandigi servet ona yeter bi de yorumculuk falan yapar artist herif

Unutalım artık bunun gibileri.Zaten lisanslı futbolcumuz da değil.

Erhan Telli'ye güzel bir cevap vermiş
3uIQls.jpg

10 kişilik kulübede Hakan Balta neden düşünülmez?

Yeri geliyor yedeklerde 2 kaleci oluyorken, Hakan Balta neden olmaz?

Geri
Üst Alt