#22 Hakan Balta

utanmadan bide yediği kahvaltının fotoğrafını çekmiş bunlarda gerçektende ahlak kalmamış ben yatıyorum birde beni burada aslanlar gibi besliyorlar aldığım milyon eurolarıda çatır çatır yiyorum fotoğrafıdır bu.

utanmadan bide yediği kahvaltının fotoğrafını çekmiş bunlarda gerçektende ahlak kalmamış ben yatıyorum birde beni burada aslanlar gibi besliyorlar aldığım milyon eurolarıda çatır çatır yiyorum fotoğrafıdır bu.

Bende böyle düsünüyorum. Karaktersiz herif bir sürü teklif gelmisken gitmek istemedi, kalan 200-300 bin eurosunu da biz verirdik ama yatmayi tercih etti resmen. Denayer'in bile son 5-10 dakika forma giydigi ortamda, Ahmet'in 4.stoper konumuna düstügü kadroda Hakan Balta gibilere yer yok, olmamali. 30 kisilik yedek kulübesi olsa yine de lisans cikarmazdim buna ki Tudor da öyle yaptirmis. Helal olsun adama.

Bende böyle düsünüyorum. Karaktersiz herif bir sürü teklif gelmisken gitmek istemedi, kalan 200-300 bin eurosunu da biz verirdik ama yatmayi tercih etti resmen. Denayer'in bile son 5-10 dakika forma giydigi ortamda, Ahmet'in 4.stoper konumuna düstügü kadroda Hakan Balta gibilere yer yok, olmamali. 30 kisilik yedek kulübesi olsa yine de lisans cikarmazdim buna ki Tudor da öyle yaptirmis. Helal olsun adama.

tudorun en takdir ettiğim hareketidir hakan balta kararı ama aynı karakteri maalesef yönetim gösteremedi resmi açıklamada tamamen evlatçı bir açıklamaydı haber de jong ve hakan balta için çıkmıştı ancak onlar sadece hakan balta için yalanlama yaptılar.

tudorun en takdir ettiğim hareketidir hakan balta kararı ama aynı karakteri maalesef yönetim gösteremedi resmi açıklamada tamamen evlatçı bir açıklamaydı haber de jong ve hakan balta için çıkmıştı ancak onlar sadece hakan balta için yalanlama yaptılar.

Tudor o huzursuzluk cikaran tayfayi iyiki dagitti. Sirada Selcuk, Yasin ve Sinan olsa gerek. Genclerbirligi'nde hocasina artistlik yapan Ahmet'in bizdeyken sesi solugu cikmiyordur zannedersem. Yoksa onu bile gönderir Tudor. Bizimkinin acimasi yok cok sükür.

1309bda5cd979ba08645f0efa78166b1.jpg

haber erhan tellinin miymiş ya biz de boşuna inandık nerdeyse

Severim Hakan Balta'yı. Profesyonelliğini ve efendiliğini takdir etmişimdir her zaman. Tabi yaşı malum, zaten fizik olarak da üst düzey bir futbolcu değildi maalesef. Diğer Türk savunmacılardan onu ayıran özelliği altyapısı, futbol zekası ve sakinliği oldu. Kariyerini bizim takımda noktalamasını isterim. Umarım sene sonu şampiyonlukla beraber o da bırakır. Bu saatten sonra devam edeceğini de sanmam, kariyerini bizde noktalar. İlerleyen yıllarda da kulüpte görev yapmasını isterim şahsen.

Yattığı yerden para almanın adamlığı falan olmaz geçin o işi.Semih Kaya>10xH.balta

DRexVQmXcAAPnaJ

Sezon başından beri çalışmalarını kendi sürdüren Hakan Balta bugün yapılan antrenmanda A Takım ile çalıştı.

Nevzat Dindar

Hakan Balta yönetime başvurarak “Galatasaray’a ilerde de hizmet etmek istiyorum. Teklifler aldım ama bu yüzden gitmedim. Kontratımda fedakarlığa hazırım”dedi. Bunun üzerine Hakan’a af çıktı. Şuan lisansı yok ama ikinci yarıya çıkacak..

Vay be. Yazın gitmedi diye herkes sövüyordu şimdi değere mi bindi.

sent via GSC

Geri
Üst Alt