- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
utanmadan bide yediği kahvaltının fotoğrafını çekmiş bunlarda gerçektende ahlak kalmamış ben yatıyorum birde beni burada aslanlar gibi besliyorlar aldığım milyon eurolarıda çatır çatır yiyorum fotoğrafıdır bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utanmadan bide yediği kahvaltının fotoğrafını çekmiş bunlarda gerçektende ahlak kalmamış ben yatıyorum birde beni burada aslanlar gibi besliyorlar aldığım milyon eurolarıda çatır çatır yiyorum fotoğrafıdır bu.
Bende böyle düsünüyorum. Karaktersiz herif bir sürü teklif gelmisken gitmek istemedi, kalan 200-300 bin eurosunu da biz verirdik ama yatmayi tercih etti resmen. Denayer'in bile son 5-10 dakika forma giydigi ortamda, Ahmet'in 4.stoper konumuna düstügü kadroda Hakan Balta gibilere yer yok, olmamali. 30 kisilik yedek kulübesi olsa yine de lisans cikarmazdim buna ki Tudor da öyle yaptirmis. Helal olsun adama.
tudorun en takdir ettiğim hareketidir hakan balta kararı ama aynı karakteri maalesef yönetim gösteremedi resmi açıklamada tamamen evlatçı bir açıklamaydı haber de jong ve hakan balta için çıkmıştı ancak onlar sadece hakan balta için yalanlama yaptılar.
Sanada günaydın.
Kesinlikle katılıyorum.Hakan > Ahmet, Denayer