#22 Hakan Balta

Tam bir şark kurnazı üçkağıtçı. Tudor gidince hemen içeri almışlar elemanı. Gökhan Zan bunun yanında bin kat daha adam.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zamanlarda da Apo gelir gelmez Sabri yi affetmişti ama Gökhan Zan hâlâ kadro dışıydı.

Şimdi de Balta affediliyor ama mesela De Jong hâlâ kadro dışı. De Jong illa geri dönsün demiyorum ama tutarsızlık var.

sent via GSC

Güya sözleşmede fedakarlık yapacam demiş.

Madem yapacaktın neden sene başı yapmadin?

Bu sezon 1.250 dolar alıyor.
zaten şimdiye kadar yarısını aldı.
Geriye 6 aylık 625 bin eurosu kaldı.

Şimdi diyecekki bana 2.yarı 500 bin verin fedakarlık yapıyorum.
Sonrada senelik 1 milyondan 2 yıllık sözleşme yapalım.

Haşırtttt diye geçirecek timsah.
Bu herif servetle birlikte kaç tane hocaya yol verdi.
Böyle yağlı kapıyı ve yağlı surati bulmuş bırakırımi

Gün yüzü görme DURSUN!

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı. Sözleşme yenilerler fln şimdi aman diyeyim. Emeklilik vakti geldi de geçiyor.

Yemin ediyorum komedi gibi kulübüz. 2 senedir ligin en kötü savunması değil miydi Sabri-Hakan-Semih-Carole dörtlüsü??? Ne değişti de bir anda "Savunma Bakanı" denmeye başladı?

Üstelik 35 yaşında ve 6-7 aydır maçı yok. Neymiş Denayer'den iyiymiş.. Böyle "x şundan iyidir" diye diye vasatlaştık zaten.

kadro dışı kalmadan önce ot'tu(son iki sezon) şimdi saman olmuş...

Yemin ediyorum komedi gibi kulübüz. 2 senedir ligin en kötü savunması değil miydi Sabri-Hakan-Semih-Carole dörtlüsü??? Ne değişti de bir anda "Savunma Bakanı" denmeye başladı?

Üstelik 35 yaşında ve 6-7 aydır maçı yok. Neymiş Denayer'den iyiymiş.. Böyle "x şundan iyidir" diye diye vasatlaştık zaten.
Türk toplumu aklini yitirmis demiyoruz bosuna.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DRe0PsqXUAA-0TH
Josue teknik direktörmü olmus

Ben bunu Sabrinin döndügü zamanda yazmistim. Galatasarayda kadro disi kalan futbolcular, bir süre sonra öyle veya böyle geri dönebilecegini biliyorlar. Bu yüzden Balta kulüp kabul etmedi ve sonuna istedigi oldu.

Böyle ucuz bir kulüp olduk iste. Sabrinin dönmesiyle basladi bunlar.

:005::005::005:

Denayer Hakan'dan iyi stoper mi

Sanırım uzun zaman sonra ilk defa seninle aynı fikirdeyim.

7 sene önce gitmesi gereken adam hâlâ takımda ve bu adam dan hâlâ medet umanlar var.

sent via GSC

Denayer Hakan'dan iyi stoper mi

şu anda evet daha iyi. Denayer gelirken herkes burada pohpohlarken ben Serdar'dan artı yönü yok diyordum. Ancak Hakan Balta devri çoktan kapandı. 35 yaşında ve 6-7 aydır maçı yok.

2 sene önce 6., geçen 4.olurken Hakan Balta yok muydu? Her maç yine kafa golleri yemiyor muyduk? Gelen geçen 2-3-4 atmıyor muydu? Neden unutuldu bunlar?

Semih-Sabri gelse onlar bile "x'den iyi gelsin" dersiniz. Riekerink'e denmedik bırakmayanlar şimdi Tudor'dan iyi diyor. 4-5 ay sonra gelen kişi kötü çıkarsa bu sefer "keşke Tudor gitmeseydi" der.

Bu konuyu bile sonunda yine Tudor'a bağladın ya pes yani.

sent via GSC

Berbat bir oyuncu yeni antrenör gelirse buna süre falan vermez futbol bırakmış çoktan kendisini

şu anda evet daha iyi. Denayer gelirken herkes burada pohpohlarken ben Serdar'dan artı yönü yok diyordum. Ancak Hakan Balta devri çoktan kapandı. 35 yaşında ve 6-7 aydır maçı yok.

2 sene önce 6., geçen 4.olurken Hakan Balta yok muydu? Her maç yine kafa golleri yemiyor muyduk? Gelen geçen 2-3-4 atmıyor muydu? Neden unutuldu bunlar?

Semih-Sabri gelse onlar bile "x'den iyi gelsin" dersiniz. Riekerink'e denmedik bırakmayanlar şimdi Tudor'dan iyi diyor. 4-5 ay sonra gelen kişi kötü çıkarsa bu sefer "keşke Tudor gitmeseydi" der.

Gitmesi gerektigini herkes biliyor ama bu oyuncu takimdaysa ve gonderemiyorsan o oyuncuyu degerlendirmeye calisacaksin, hele ki elde ki oyunculardan daha iyi bir oyuncuysa. Sol stoperde hem denayer'den hem ahmet'den daha iyi + daha fazla guven veriyor.

Gitmesi gerektigini herkes biliyor ama bu oyuncu takimdaysa ve gonderemiyorsan o oyuncuyu degerlendirmeye calisacaksin, hele ki elde ki oyunculardan daha iyi bir oyuncuysa. Sol stoperde hem denayer'den hem ahmet'den daha iyi + daha fazla guven veriyor.

bana vermiyor. Zaten kağnı gibiydi, iyice hantallaşmıştır. Yürüyerek geçerler bunu.

Geri
Üst Alt