#22 Hakim Ziyech

merhabalar

yeni üye tanışma kısmına mesaj gönderemiyorum, adminlere de mesaj atamadım o yüzden buraya yazdım kusura bakmayın, yardımcı olabilir misiniz

Eyvah

#33 loading

IMG_1651.webp

20 numara yakışırdı ama tete aldı.17 Zaniolo numarası verilebilir.Forma numarası konusuna yönetim yıllardır neden el atmıyor anlamıyorum.Zaha gibi adam getiriyorsun 11 noyu yunustan alıp adama vermiyorsun 14 numara giymek zorunda kalıyor.Yeni 8 no transfer ediceksin 8 noyu kerem demirbaya veriyorsun.18 giyebilirdi.11 deki bir çok oyuncu saçma nolar giyiyor boey nelson abdülkerim torreira v.b

2 dubois
11 yunus
6 mitjö
4 boş
5 boş

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 numara yakışırdı ama tete aldı.17 Zaniolo numarası verilebilir.Forma numarası konusuna yönetim yıllardır neden el atmıyor anlamıyorum.Zaha gibi adam getiriyorsun 11 noyu yunustan alıp adama vermiyorsun 14 numara giymek zorunda kalıyor.Yeni 8 no transfer ediceksin 8 noyu kerem demirbaya veriyorsun.18 giyebilirdi.11 deki bir çok oyuncu saçma nolar giyiyor boey nelson abdülkerim torreira v.b

2 dubois
11 yunus
6 mitjö
4 boş
5 boş

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen sene 9 numarayı kafaya takmıştım ben de , icardi giyince kafam rahatladı :D

Geri
Üst Alt