#22 Hakim Ziyech

Yakın çevresine A.K'dan dönüp Galatasaray'ı şampiyon yapacağım diyormuş.

Fas'ın kadroda yok. Yine sakatlandı muhtemelen

Fas turnuvaya veda etti. Sakatlığının durumu ne kadar süre alacak acaba?

Arapların sakat diye almadıgı herifi 50 tane teste sokup zorla bize kitlediler

Gol atınca Ziyech
istanbul-turkey-hakim-ziyech-looks-on-during-the-turkish-super-league-match-between.jpg

Gol yiyince Ziyech
istanbul-turkey-hakim-ziyech-looks-on-during-the-turkish-super-league-match-between.jpg

Maçı kazanınca Ziyech

Maçı kaybedince Ziyech

İyi bir şey olduğunda Ziyech

Kötü bir şey olduğunda Ziyech

Seni buraya zorla mı getirdiler bilader?
vs. Transfer çıklamasında tribündeki ziyech

ne kadar ciddi acaba - trasnfer olmuyorsa bari BAY sol bek oynarken kanadı ya da 10 no poizsyonuu teslim edelim.

Demek ki adam burada umduğunu bulamadı. Tıpkı bizim kendisinden umduğumuzu bulamayışımız gibi. Umarım hayırlısıyla yollar ayrılır. Hiç ısınamadım kendisine.
yarın avrupadan bu maaşı verecek çıkmayacaktır - araplarlada para yüzünden anlaşamamış - kaldı diyebiliriz.

bari futbola konstre olsada 10 no - sağ kanatta dğeişik işlere imza atsak. DA gene sakatlandı - ne ciddiyette allahbilir. umrunda değilse "hocam ağrım var" ayağına 2 hafta ekstra yayılır

Adamın son maçta bileği döndü yav yerden kalkamadı ciddi bağ hasarı çıkarsa şaşırmayın ben size diyeyim bu yumuşak canlı herif 15 gün sakatlık ayağına oynamaz kafadan.
Kendinizi ona göre hazırlayın da sonra neden sakat hala demeyin. Çıtkırıldım bey ayağı takılsa sakatım diyor ve oynamıyor zaten.
Kalan haftalarda tüm kulvarlarda 8-10 maç ya oynar ya oynamaz

Araplardan iyi kontrat almak istiyorsa mutlaka oynamak zorunda yoksa ajax bile almaz

Demek ki adam burada umduğunu bulamadı. Tıpkı bizim kendisinden umduğumuzu bulamayışımız gibi. Umarım hayırlısıyla yollar ayrılır. Hiç ısınamadım kendisine.
Kendi milliyetinde de mi aradıgını bulamadı rtaş orada da böyle.

Suudiler ara dönemde ülke dışından transferi yasaklamış, bunun transferi de beklemedeymiş şuan. (HY)

Ülkene kahraman olamadın iki dakika yürekli ol döner dönmez ağırlığını koy sahaya iki gram yüreğin varsa

Yaş artık ilerledikçe olgunlaşma dönemlerinde bu ego kırılım olayı futbolcularda biraz daha kırılgan olması hicap eder. Özellikle Avrupa'da harmanlanmış Afrikalı topçulardaki bu durum çok acayip bir şekilde daha da artıyor. Maddiyat tabii ki önemli ama, bu tüccar kafası fazla katı. Belki de sosyolojik bir problemdir, değişik.

Geri
Üst Alt