#22 Hakim Ziyech

Kızıyorum ediyorum ama şurada 1.27'de attığı topları takımda kimse atamıyor. Her kapanan takıma karşı çok güçlü bir hücum silahı. Oynadığı her maçta attı bu topları. Defalarca Icardi'yi pozisyona soktu atamadı. Hem Icardi'nin hem de Ziyech'in yakalayacağı bir uyum ligi kırar kalan dilimde.

bomboş topcusun

bunun gibileri bu ülkeye getirip mabadını kaldırmayın

bize mertens gibi karakterli topcular lazım

Karakter testini geçmişti halbuki ..
dünyaları ben yarattım gibi takılıyor iş ahlakı yok

sırf milli takım icin futbola devam ediyor adam maaşıda bizim gibi enayi takımlar veriyor

biraz iş ahlakı olsa para aldıgı yere vefa borcu olur

attıgı gollerden sonrada sevınmıyormuş

onana eşşegi olmasa ıslıklanırdı çoktan

Herif Afrika kupasına hazırlanmak için bize gelmiş Cl maçı falan da da oynayıp ballı Arabistan maaşı kapmak istemiş.Afcon da Araplardan teklif gelmeyince sıçarım böyle işe deyip yatışa geçmiş

Kızıyorum ediyorum ama şurada 1.27'de attığı topları takımda kimse atamıyor. Her kapanan takıma karşı çok güçlü bir hücum silahı. Oynadığı her maçta attı bu topları. Defalarca Icardi'yi pozisyona soktu atamadı. Hem Icardi'nin hem de Ziyech'in yakalayacağı bir uyum ligi kırar kalan dilimde.

Bu arada zemin ne halden ne hale gelmiş yazık ya

Kafadan sildiğim topçu... Allah Barış, abdukerim, aktürkoğlu, torreira, muslera, mertens, icardi ye güç kuvvet versin. Gerisi birşekil tamamlanır

Benim tek merak ettiğim:
Milli takımda sakatlandı bu adam ve daha antrenmanlara çıkmadı.
Parasını kim ödüyor şimdi? Fifa mı, yoksa biz mi?

Kalan haftalarda top oynamasını ummaktan başka çaremiz yok biraz katkı bile işimize yarar.

Hem sağ kanatta oynar hem Mertens'i dinlendirir hem kilit açar

Ayrıca çalışkan bir oyuncu

Derhal dönmeli artık

Bu adama net ihtiyaç var. Kendini pazarlaması lazım 8-10 maç oynasın takıma katkı versin sezon sonu da güzel güzel araplara uğurlayalım.

Geri
Üst Alt