#22 Hakim Ziyech

Sene sonu almayız da bu kronik sakat falan kolpadan ibaret

Adamın kariyerinde ilk olabilir hatta, genelde full oynayan biri diye hatırlıyorum hep

Genel olarak Zaha, Icardi ve Ziyech’in fizik kalitesinin düşük olma sebebi kamp yapmamış olmaları

Hatta öteye taşırsak Torreira da yapmadı.

Fizik kalitesi şu an zirve olan Barış, Mertens, Demirbay hep kamp yapıp zamanla yükselen oyuncular oldular

Herife milli maçlar öncesi can geliyor, eğer Okan hoca kalan maclarda oynatmak istiyorsa milli takıma yollamasin, zaten iki tane hazırlık maçı, bu herif oraya gittikten sonra hayatta oynamaz bizde

Çok kaliteli bir oyuncu. Fiziksel / mental olarak ne sorunu var bilmiyorum ama %100 adapte olmuş bir Ziyech takıma çok faydalı olаbilir.

Kalitesini biliyoruz zaten

Ama tuzaga düsmemeliyiz

Ziyech’in kulupsuz kalmasinin sebebi sakatlik sorunlari

Biz riske girdik aldik,sakatliktan dolayi bayagi mac kacirdi yani sakatlik sorunlari gercekmis bunu da görmüs olduk

Oynadigi maclarda katkisi var evet ama bu kadar maas alan bir oyuncunun 2 mac oynadiktan sonra 8 mac sakatliktan dolayi ortadan kaybolmasi dogru degil

8 maç iyimser olmuş renkdaş :)

Ağızlara bal çalmış yine. kasımpaşa maçı sonrası yine bir yok olur, devamında fenerbahçe maçına 1 maç kala geri döner :D

Ne kadar kaliteli de olsa verilen paranin karsiligini alamadik kendisinden sezon bitiyor diye insallah baska bir takima transfer olabilmek icin kalitesini gösterir.

Milli Takımdaki yerini mi kaybedecek sanki? Sakatlığı yeni atlatmışken yine gitmesi ihanet gibi bir şey olur artık.

Onun dışında çıktığı maçlarda oynama iştahı konusunda sıkıntı görmedik. Cengiz' den az efor vermiyordur; klas açısından kıyaslamak ise komik olur.

Hele de Barış' ın sağbek oynaması gerekebiliyorken, 3-5 maçta Tete yerine Ziyech tercih ederim. Son maç aldığı kısa sürede iyi sinyaller de verdi...

Sene sonu almayız da bu kronik sakat falan kolpadan ibaret

Adamın kariyerinde ilk olabilir hatta, genelde full oynayan biri diye hatırlıyorum hep

Genel olarak Zaha, Icardi ve Ziyech’in fizik kalitesinin düşük olma sebebi kamp yapmamış olmaları

Hatta öteye taşırsak Torreira da yapmadı.

Fizik kalitesi şu an zirve olan Barış, Mertens, Demirbay hep kamp yapıp zamanla yükselen oyuncular oldular
Torreira anlaşılabilir ,çünkü sakattı ama kesinlikle diğer oyuncuların hiçbir takımı olmaması halinde bile kendilerine bakmaları elzemdi.Icardi evde oturdu oda bir derece ama Ziyech ve Zaha'nın bence en büyük sorunları mental.o nedenle bizdeler .Ziyech için varsa yoksa Milli takımı .Yoksa herhangi bir standardı olmuş olsa mükemmel oyuncu. Umarım yanıltır diyeceğim ama zaten maç kalmadı ki:)
Bu transfer döneminin bize çok dersler çıkarttırması gerekiyor: Şöyle ki; düşüşte olan ,mental olarak süreklilik arzedemeyen oyunculardan ziyade ,hırslı &belli bir standardı olan oyunculara yöneldiğimiz takdirde her türlü verim alabileceğimizi düşünüyorum.Tabii menejerlik sistemleri neye izin veriyor ise o yolda gidliiyor ama bence rota başka yerlere çevrilmeli:Köhn olayında olduğu gibi.

Torreira anlaşılabilir ,çünkü sakattı ama kesinlikle diğer oyuncuların hiçbir takımı olmaması halinde bile kendilerine bakmaları elzemdi.Icardi evde oturdu oda bir derece ama Ziyech ve Zaha'nın bence en büyük sorunları mental.o nedenle bizdeler .Ziyech için varsa yoksa Milli takımı .Yoksa herhangi bir standardı olmuş olsa mükemmel oyuncu. Umarım yanıltır diyeceğim ama zaten maç kalmadı ki:)
Bu transfer döneminin bize çok dersler çıkarttırması gerekiyor: Şöyle ki; düşüşte olan ,mental olarak süreklilik arzedemeyen oyunculardan ziyade ,hırslı &belli bir standardı olan oyunculara yöneldiğimiz takdirde her türlü verim alabileceğimizi düşünüyorum.Tabii menejerlik sistemleri neye izin veriyor ise o yolda gidliiyor ama bence rota başka yerlere çevrilmeli:Köhn olayında olduğu gibi.
Zaha da sakattı.

Ziyech’in Chelsea dönemi öncesi 20-30 altına indiği sezon yok zaten. Milli takım fetişi olduğunu sanmıyorum ama DK sonrası oluşmuş olabilir.

Oradaki kastım kamp yapmayan oyuncunun o sezon istese de üst seviyeye çıkamıyor olması aslında.

Köhn gibi transferler konusunda da tamamen aynı fikirde değilim. Denge olmalı, Mertens gibi yaşlıya kim niye hayır desin?

Zaha ne düşüşteydi ne de süreklilik sorunu vardı ama başka sorunlardan dolayı istediğin katkıyı bu sene alamadın. Düşüşte olup aldığımız adamlar Ziyech ve Dombele genel olarak.

Takımı Köhn tipi adamlardan oluşturunca da 21/22 sezonundaki liderlik sorunlarını yaşıyorsun, o yüzden her şeyden biraz olmalı, ne fizikten ne teknikten ne de mentaliteden tamamen vazgeçmemelisin.

Zaha da sakattı.

Ziyech’in Chelsea dönemi öncesi 20-30 altına indiği sezon yok zaten. Milli takım fetişi olduğunu sanmıyorum ama DK sonrası oluşmuş olabilir.

Oradaki kastım kamp yapmayan oyuncunun o sezon istese de üst seviyeye çıkamıyor olması aslında.

Köhn gibi transferler konusunda da tamamen aynı fikirde değilim. Denge olmalı, Mertens gibi yaşlıya kim niye hayır desin?

Zaha ne düşüşteydi ne de süreklilik sorunu vardı ama başka sorunlardan dolayı istediğin katkıyı bu sene alamadın. Düşüşte olup aldığımız adamlar Ziyech ve Dombele genel olarak.

Takımı Köhn tipi adamlardan oluşturunca da 21/22 sezonundaki liderlik sorunlarını yaşıyorsun, o yüzden her şeyden biraz olmalı, ne fizikten ne teknikten ne de mentaliteden tamamen vazgeçmemelisin.
Kamp konusuna %100 katılıyorum .O konuda tamamen hemfikiriz ama ben son yıllarda hiçbir dönem tam takım kamp yaptığımızı hatırlamıyorum. Kamp yapan oyuncu kolay kolay sakatlanmıyor. Tabii buna milli takımlardan geç dönen oyuncularıda dahil edebiliriz. Köhn gibi transferlerden kastım standardı ve aidiyeti olan oyuncular olmasıydı .yoksa yaşbaş önemli değil bu iki olay olsun bize her türlü faydası olur zaten.Köhn gibi dememdeki kasıt biliyorsunuzki ucuza alıp iyi fiyata verebilmek.Maddi açıdan .Yaş almış oyuncuları aldığınız fiyata bile veremezken üstüne vermeniz olasılığı oldukça düşük.Yoksa bir Hagi'ye kim hayır diyebilir ki.Tekrar söylüyorum aidiyet + standart olmazsa olmaz .

Geri
Üst Alt