#22 Hakim Ziyech

Sonraki maçta kanatlar Barış-Ziyech olmalı. Gol attıkları için demiyorum; Barış skor yapmasa da hücumda en formda oyuncumuz zaten, Ziyech de açık ara en yetenekli kanat oyuncumuz...Ha, baktın ki rakibin temposu düşmeden Ziyech etkili olamıyor, kalan maçlarda yine sonradan girer...

Sonraki maçta kanatlar Barış-Ziyech olmalı. Gol attıkları için demiyorum; Barış skor yapmasa da hücumda en formda oyuncumuz zaten, Ziyech de açık ara en yetenekli kanat oyuncumuz...Ha, baktın ki rakibin temposu düşmeden Ziyech etkili olamıyor, kalan maçlarda yine sonradan girer...
BAY konusuna yazmış idim, denemeliyiz bence. Pendik maçı uygun bir maç gibi duruyor bu deneme için sanki üstad
BAY-Dries-Hakim mi denemeliyiz acep?

Kafasını burada oynamaya verirse ligin şekli değişir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 gol 3ude deplasman 3ude ceza sahasi disindan. Bu adamda böyle iste

vuruş öncesi gol diye ayağa kalkmıştım zaten.
topa vurduğu bölgeden verdiği güveni en son hagi veriyordu
.

Tam performansıyla oynasa Türkiye Ligini önünde pas pas eder 22 gol 31 asist filan yapar.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte mental böyle bir şey. Ziyech, Allah bu elemanı world class olsun diye yaratırken maalesef zihinsel becerileri eksik vermiş. Kendisine top class oyuncuların mentalini verdiğiniz zaman zaten şu an Real Madrid, Barcelona, Man City gibi takımların kadrosunda yer alan bir oyuncu olurdu. Aslında İcardi gibi veya Dombele gibi…

Kendisi bu ligin en iyi futbolcusudur, kendisinin sahada yapamayacağı veya kazandıramayacağı bir maç yoktur ancak sadece keyfi yerindeyse..

Geri
Üst Alt