#22 Hakim Ziyech

kalacaksa mertensin yerine geçmeli.

kanatta temaslı oyunu sevmeyen, koşu yolu toplar yerine ayağa top isteyen biri yerine daha delici bi adamın olmasını isteriz. ziyech bek oynayan adam içinde büyük handikap.

belki etrafını böyle adamlarla doldurursak kendisinin yürüyerek oynamasını tolere edebiliriz.

Son 1 ay mükemmel ötesi ve Ajax ile Chelsea dönemindeki Prime Ziyech performansını izlettin bizlere. Çok acayip şeyler yaptın ve yiyeceğin kampla beraber seneye yapacaklarını hayal etmek dahi heyecan verici. Wizard

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalacaksa mertensin yerine geçmeli.

kanatta temaslı oyunu sevmeyen, koşu yolu toplar yerine ayağa top isteyen biri yerine daha delici bi adamın olmasını isteriz. ziyech bek oynayan adam içinde büyük handikap.

belki etrafını böyle adamlarla doldurursak kendisinin yürüyerek oynamasını tolere edebiliriz.
elbetteki kalacak beyfendi

muslera
davinson/nelsson
torreira
sağ bek
mertens
icardi
8 numara
sol bek/köhn

bu denklemde dört yabancı hakkı kalıyor, bunlardan biri ziyech olur mu veya olmalı mı? emin değilim en fazla 12. yabancı olabilir, ilk 11’e gelince de barış ve abdulkerim kesinlikle türk olarak denklemde kalmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 1 ay mükemmel ötesi ve Ajax ile Chelsea dönemindeki Prime Ziyech performansını izlettin bizlere. Çok acayip şeyler yaptın ve yiyeceğin kampla beraber seneye yapacaklarını hayal etmek dahi heyecan verici. Wizard

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alakasi yok, abartma Yigit

10 kişilik fenere yenildigimiz kadroda 11 cıkmıstır

tarihi bi leke

Bende bunu yazacaktım Hagi gibi kullanmalıyız sağdan çok ortada oynamalı

Hagi bunu bu yasinda cebinden cikarir. O fenev maci yetti bana. Hagi, ortasahanin her yerinde oynayabilen hareketli bir isimdi herseyden once. Ayrica, cok cok daha agresifti. Iki sut atti diye burada Hagi seviyesine cekenler oluyor yapmayin. 31 yasinda Hagi, bunun gibi yuruyerek oynamiyordu. Ziyech de iyi bir pasor, inceci ancak oyun icinde kayboluyor. Ustelik profesyonelligi tartisilir. Agresif de degil (sertlik olarak degil, reaksiyon verme vs..).

Yetenekli eyvallah kanatta artık pek oynayacak seviyede değil belki ama hazır olursa 10 no iyi olur Ama eğer gerçekten profesyonel iyi bir 10 no ve sağ kanat bulursak Barış ın durumuna göre kalmasına gerek yok bence. Gerçekten Mertens gibi profesyonel olabilse çok isterdim izlemeyi ancak güvenemiyorum. Yeteneklerine diyecek hiçbir söz yok. Ama burada salıyor kendini sebebi ne bilmiyorum ama milli takımda çok daha iyi oynuyodu. Bişey oldu adama belkide sakatlık sorunu var bilmiyoruz. Riskli olmasa 2-3 sene tozunu attırır herşeyin ancak cidden riskli güvenip iş yapılır mı emin değilim

Yetenekli eyvallah kanatta artık pek oynayacak seviyede değil belki ama hazır olursa 10 no iyi olur Ama eğer gerçekten profesyonel iyi bir 10 no ve sağ kanat bulursak Barış ın durumuna göre kalmasına gerek yok bence. Gerçekten Mertens gibi profesyonel olabilse çok isterdim izlemeyi ancak güvenemiyorum. Yeteneklerine diyecek hiçbir söz yok. Ama burada salıyor kendini sebebi ne bilmiyorum ama milli takımda çok daha iyi oynuyodu. Bişey oldu adama belkide sakatlık sorunu var bilmiyoruz. Riskli olmasa 2-3 sene tozunu attırır herşeyin ancak cidden riskli güvenip iş yapılır mı emin değilim
Bu kadar güzel aciklanirdi ancak.Agzina sağlık.

Şlde ve büyük maçlarda takımı eksik oynatabilir ama ligde çok maç çözer kesinlikle takımda kalmalı. Sezon başı kampından sonra fiziksel olarak toparlama ihtimali de yüksek yaşı daha 31 bu adamın.

Çilingir gibi adam neyini istemiyorsunuz çok ilginç. Ligde puan kaybının telafisi yok artık kulübede de dursa her zaman ciddi bir silahtır

Assignon + Ziyech, Rosier + Ghezzal uyumuna benzer bir uyum izletebilir.

Iyi oyuncu ama gıcıkımsı bir herif sanki allahin faslisini zorla oynatiyormusuz gibi hareketleri var.

Ya gerçekten Ziyech i çok seviyorum adam bu ligdeki en kaliteli oyuncuların başında geliyor Torreira,İcardi,Fred gibi oyuncularla birlikte ama Barış Alper sağ kanat oynaması gerekiyor gerçekten

Sağ kanattaki Barış Alper o delici koşularıyla filan en önemli hücum gücumuz olabilir. Konya maçında Ziyech cezalı duruma düşüp Barış Alper yeniden sağ kanat olarak izleyince bunu hatırladım. Sürekli sağ taraftan rakibi delmeye uğraşması sürekli koşu,dripling yapması sürekli ikili mücadeleye girmesi filan gerçekten futbolun atletizm ve fizik mücadele tarafından çok uzakta kaldığımızı hatırlattı bana

Ligde maç başına 15 ikili mücadeleye giren canavar bir kanat oyuncumuz var elimizde

Kanat rotasyonunda bulunması gereken bir topçu. Bu kaliteyi almaya çalışsan parayla alamazsın. Fizik olarak bitik haliyle bile kaç maç çözdü bize sezon başı kampını sağlam geçirirse çok ekstrem bir performans görebiliriz Ziyechden

Geri
Üst Alt