#22 Hakim Ziyech

Kalitesini tam kullanamadigimiz adamlardan biri bence.

Mertensin yedege olarak olabilir mi ki? Mertensin verdigi ayni enerjiyi veremez kesinlikle ama paslar, oyun aklini kullanabilir. Tabi Mertens kadar diger oyuncularla da saha ici iliskisi iyi degil.

Ama yedekleyebilir mi ki butun sezon?

Arkadaşlar durduk yere yemeyin.

Ziyech sandığınızın aksine takım içerisinde sevilen bir futbolcu,

Üstelik bu adam hala takımdaki ekstrem yeteneğe sahip 3 oyuncudan biri. Bakın bu adamın yaptığını Mertens Barış veya Yunus yapamıyor.

Dakika 70 0-0 giden maçlarda çok ararsınız sonra bu adamı

Valla tamam eleştirilerin haklılık payı çok ama şu an zaten bir krizden çıkıyor sayılırken, taraftarın buna sarması yeni bir kriz yaratma ve negatif arayış sevdasından başka bir şey değil. Herkes her zaman hazır olmayabilir, aynı iş disiplini olmayabilir, transfer sezonu olsa ben de sallarım ama olan olmuş artık eldekinden 2 kere mi fayda alabiliyorsun almanın peşinde olacaksın yoksa oyuncuya itham edilen enerji çalmanın, taraftar versiyonu dışında hiçbir esprisi yok bu tarz yaklaşımların.

Bu kadar yoğun fikstürde kimseyi çöp bellememek lazım.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi -Osimhen dışında stoperlerimiz de hava toplarinda cok iyi.. Her maç böyle 3er 5er atamayacagiz bu bir gerçek hiçbir takım tüm sezona yayamaz bu formu.. Ziyechin de zamanı gelecektir herif zaten kaldı bizde maximum faydayı almaya çalışmalıyız..

sonradan girince daha iyi oluyor ztn yunus barış slai derken 11 için 4. aday konumunda kendisi

sonradan girince daha iyi oluyor ztn yunus barış slai derken 11 için 4. aday konumunda kendisi
Tek 90 dakikaya bakar. Girer ritme ayak uydurur 2 gol atar bir anda Mahrez muamelesi görür. Böyle bir ülke burası. Geçen sezon milli takımdan sakat döndüğünde bugünkü ortamın aynısı vardı.

Kadro dışı kalmamış ya da satılmadığına göre devre arasına kadar bir şekilde faydalanmak gerekiyor zaten Avrupa listesine yazılmıştı mutlaka kadrolarda olacaktır.

15 maç oynarsa +1 yıl daha sözleşmesi uzar maddesi yine varsa bundan dolayı lig maçlarında süre alacağına ihtimal vermiyorum alırsa bile çok az süre alacaktır.

12+2 olduğunu düşünürsek takımdaki yabancıların sakatlık sorunu olmazsa +2 tribünde olacak oyuncuların başında geliyor keza Yusuf Demir'de öyle olacak bu kurala karşı yapılabilecek pek bir şey yok.

Son düzenleme:
Gerek yok, kendisinin yerine devre arasında adam akıllı bir sol kenar oyuncusu alalım daha iyi. Yedek kaldığı/oynamadığı her maçtan sonra sorun çıkardığı söyleniyor geçen sene parası geç kaldığı için çıkardığı yangın, bu sene 2 maç oynamadı diye ben gidiyorum tripleri filan sanki bana senede 45-50 maç oynayabiliyor da Ziyech 'in üstüne plan mı yapıcaz

Bu haliyle sağlıklı kalamadığı sürece gerek yok Ziyech 'e de kalitesine de, takımda yeterince kaliteli oyuncumuz var Ziyech koca sezonda 900-1000 dakika oynayabilecek diye bu planı değiştirmem açıkçası

Oyuncuyu göndermeye çalışma işi transfer döneminde olur
Transfer dönemi kapandı mı ? Kapandı
Maçlar devam ediyor mu ? Ediyor
Bu adamın maaşını ödüyor muyuz ? Ödüyoruz
Bizim futbolcumuz olduğuna göre tabiri caizse her türlü etinden sütünden faydalanmamız gerek.
Transfer dönemi kimi asıyorsanız asın kimi kesiyorsanız kesin.

Geri
Üst Alt