#22 Hakim Ziyech

Müthiş takım kısmı hariç ILGAZ ÇINAR sözü bu, üstüne basarak söylüyor bunu.
Osimhen olmasa değişen çok bir şey göremiyorum

Jacobsla Yunus da ekstra işler yaptı, bunlar olumsuzlar gitti diye değil bu oyunculardan dolayı oldu

Mertens yerine girse iki al ver yapar , istasyon olur top dolastirir tempoyu tutardı belkide uzaktan saplardı. Takımda adam mı varda milleti yemeye bahane arıyor bu herif eldeki herkes kullanabilmeli. Kullanamayanın yerine biri bulunmali.

Fatih hocamın genç halinin elinde olacakdı ah ah

Babaaaa diye gezinirdi

Ftde bunu hagi yapardı

ne yazık ki dünyanın en kötü tdsine denk geldi gsde!

Sakatlığı geçtiğinde Batshuayi yerine maç kadrolarına yazılmalı. Kanat ve 10 numara pozisyonu için oyuna atacak adamımız yok, hiç yoktan ya bir şey yaparsa diye bekleyebiliriz.

Yusuf Demir ile Batshuayi tribüne Ziyech sahaya.

hoca nazli veya cabuk alinan futbolculari yonetmesini bilmiyor , bu tur futbolcular cok var futbol dunyasinda , bunlara azcik farkli yaklasmak gerekiyor Ziyech %60 ile oynasa bile bu ligde cok buyuk fark yaratacak bir oyuncu ama hoca yaklasmayi bilmiyor bu yedigi kacinci topcu
Sevgili Mehmet; keşke o tarz futbolcular hiç olmasalar.Yüreğini ortaya koymayan topçu olmamalı.

Yakup Çınar: "Ziyech milli takım arasından sonra tamamen oyayabilecek durumda olabilecek. Antalyaspor maçıyla birlikte kadroda olmasını bekliyoruz."

Yunus’un rolünü oynayabilir bence ama ortada Mertens yerine Sallai falan olması lazım pres gücü için.

Yunus’un rolünü oynayabilir bence ama ortada Mertens yerine Sallai falan olması lazım pres gücü için.
Ziyech baskı yapamayan bir oyuncu değil ki. 90 dakika boyunca kanatta git gel yapamıyor sadece. Düşüyor 60 dakika sonra oyundan. Ziyech'in yükünü hafifletip Mertens rolünü verirsek Osimhen'i ve Barış'ı maden gibi işleyeceğini düşünüyorum. Oyun yapıları Icardi ile çok uyuşmadı.

Ziyech iyileşip kadroya döndü diyelim, bu sefer hangi 2 yabancıyı kadro dışında bırakacağız? Jelert ve Yusuf olur sanırım
Zaten Ziyech sakatken Yusuf neden forma sansi bulamiyor anlamiyorum, bir de sezon basi hep Yusuf'u ovup duruyordu hocanin bir dedigi ile yaptigi tutmuyor hic.

Zaten Ziyech sakatken Yusuf neden forma sansi bulamiyor anlamiyorum, bir de sezon basi hep Yusuf'u ovup duruyordu hocanin bir dedigi ile yaptigi tutmuyor hic.
Muslera,Davinson,Nelsson,Jakobs,Torreira,Sara,Sallai,Mertens,Osimhen,İcardi,Batshuayi gibi 11 oyuncunun sakatlık/ceza gibi durumlar olmadığı sürece yeri kesin şimdiye kadar Ziyech yokken Jelert orada kadroya yazılıyordu ama Ziyech döndükten sonra en kolay vazgeçilebilecek olan Jelert ve Yusuf gibi geliyor

Böyle bir durumda da sağ beki ne yapıcaz onu merak ediyorum

nerde bu magribli, davinson gibi ne sakatlığı cevabı verebilir bir muhabire yakında!

Ulan iyileş artik,son maç oyuna girsen top bizde kalacak ve maç bitecekti

Geri
Üst Alt