#22 Hakim Ziyech

Üzgünüm ama senden umudum bu akşam itibariyle kalmadı.

Daktilo gibi herifsin iki tuşa aynı anda basınca birbirine dolanıyorsun.

Geçen seneki ndombele gibi takılıyor madem böyle davranacaksın uzattırmasaydın sözleşmeni kardeş.

kendisi için üst düzey futbol bitmiş, bundan sonra arap ligi mls oralarda takılabilir

Kacirdigi golde ziyechin bence pek sucu yok tam topa vuracagi sirada top kotu zeminden hafif yukselip adamin ayaginin ustune denk geliyor

He boyle vurmak zorunda degil dokunsa yeter diyenide anlarim ama sanssizlik bence

Ama ruhsuz bir adam devre arasi postalanmali

Futbol onu o da futbolu bırakmış. Bu Kuzey Afrikalıların çoğu İngiltere, İspanya, Almanya da prime oynadıktan sonra salıyorlar kendilerini.

Hakim Ziyech

Oynadığı her saniye sahaya sıçtı bıraktı.

Ruhsuz futbolcu nasıl olur direk karşılığıdır bu adam. Ne kadar üst seviye topçu olursa olsun ben bu adamın negatif enerjisinden artık sıkıldım yüzünü bile görmeye tahammülüm yok gerçekten. Direkten dönen topta lütfen bir bakın pozisyona orda bu adamın aidiyet duygusunun sıfır olduğunu göreceksiniz

gol atınca cool bi şekilde somurtmaya odaklandığı için boş kaleye topu türbüne diken bir futbolcumuz olması çok acı

Tottenham,samsun ve bodrum maclarinda begendim acikcasi

Kacirdigi golün aciklamasi yok tabiki ama o pozisyon dan sonra bile moral bozmadan gol aramaya pozisyon üretmeye devam etti

Okan Hocanın aklında hep ikili forvet kullanmak var bu belli. İcardi & Osimhen ikilisiyle bunu izledik İcardi sakatlığı sonrası Sallai 'yi izledik lig maçlarında en son Batshuai ile bunu yeniden gördük

Ana plan bu oyunca 10 numarada Mertens 'in tek alternatifi Ziyech. Mertens beni çok utandırdı yeniden akan oyunda maçı çözen işleri yapıyor ama maalesef 90 dakikanın tamamını oynayabilecek oyuncu değil

Ziyech 'in oyuna girip oyunu yukarı taşımasını filan beklemiyorum ama kendini farklı kılan o anlar gelince skoru bulması gerekiyor. Mesela Tottenham maçında girip İcardi 'ye asist yapmıştı ofsayt olduğu için iptal edildi, Samsun maçında girdi Batshuayi 'ye orada asistini yapabildi şimdi Bodrum maçında o boş kaleye kaçırdığı pozisyonu veya sağ çaprazdan girip çektiği şutu gol yapabilmesi gerekiyor Ziyech 'in

Geri
Üst Alt