#22 Hakim Ziyech

performans alırız bu adamdan sürekli oynasın yeter. 11 çıkan takım ciddi fark olusturmaya basladı yedektekilere. sol bek harici takım oturdu gibi sanki hatta. ziyech sağ açıkta sadece tete ile dönüşümlü oynayabilir gözüküyo. yada keram sağ ziyech ileri orta. noluyosa olsun oynasın ama sürekli maç temsppsunu yakalaması da uzun srüecek bu adamın. zaha hala tam değil mesela. en az 5 6 maça ihtiyaç var aynı 11 ile.

Son haftalarda nesi vardı bilmiyorum artık fiziksel mi zihinsel mi her neyse inşallah çözülmüştür. Bu adamın yapabildiklerine çok ihtiyacımız var.

Son haftalarda nesi vardı bilmiyorum artık fiziksel mi zihinsel mi her neyse inşallah çözülmüştür. Bu adamın yapabildiklerine çok ihtiyacımız var.
%70-80'lik bir Ziyech bile çok net şampiyon yapabilecek bir oyuncu bizim takımdakiler çılız şut çekerken kaleciyi bile sokar ilk 11'e bir otursa zaten çok şey çözülecek.

Kasım ayı geldi aldığımız bir iki kişi dışında kimseyi hazır değil diye oynatamadık filan.
Şaka gibi.

Adam zaten sakatti yani sezonun ilk yarisi performsns beklemiyordum ben. Önemli olan ikinci yari ritim tuttabilecek mi ona bakmak.

Opsiyon firsatini kacirmadan bu işi çözmeliyiz

Ümitli olduğum bir oyuncu fiziksel olarak hazır olması 2 hafta daha sürer sakatlıktan sonra direk ilk 11 beklemiyorum sonradan girmesi daha doğru olabilir.

Sakat falan değildi geldiğinde, idmansızdı. Yanlış planlamayla erken oynattık ve sakatlandı.

Zaha’da da aynısı oldu.

Vücut yeterince esnekleşmeden süre verildiğini ve ikisinin de bu yüzden sakatlandığını düşünüyorum.

Ndombeleden umudum kalmadı ama ben Ziyech'in oynamaya geldiğini düşünüyorum. Oynadıkça ritmini bulacaktır.

Bir düzenli oynayabilse hücumdaki tüm sorunları çözer.

Hakim Ziyech kimdir, Nasıl büyük bir Süperstardır artık kendini göster ve kanıtlama zamanı geldi. Sen Ajax gibi bir takımı Şampiyonlar Liginde Yarı Finale taşımış, Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kazanmış ve EPL de geçen sene takımın tek iyisi olmuş büyük bir oyuncusun. Haydi Wizard 🪄
InCollage_20231026_180954470.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ziyech transferine Ndombele gibi olumsuz bakmıyorum. Öncelikli ihtiyaç olmayan bir mevkiiye, yaşı geçmemiş, çok klas ve geçmişinde süreklilik arz eden bir oyuncuyu, cazip şartlarla transfer etmek alınabilecek bir risk...Ndombele'yi çok konuştuk...

Geri
Üst Alt