Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Bu adamın ara pasları, pas isabeti başka bir şey yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah için 3 dakikada beğenilecek ne gördünÇok beğeniyorum
kimisi var 3 yıl izlersin mutlu etmezallah için 3 dakikada beğenilecek ne gördün
de bide çok beğeniyorsun
Elim ayağım titrediÇok beğeniyorum
Adam çok iyi pres yapıyor nasıl top takibi yok.Kontratak futbolunda oyun kurucu olarak oynadı oynadı oynamadı zor. Forvet arkası oynasın da linç edecek yeni oyuncu sahibi olun.
Koşu yok denecek kadar az, top takibi yok, ısrarla ofsayta kalıyor. Net pozisyonda bitiricilik keremden kötü ceza sahasında ayağından açıyor topu.
Herif oyuna her girdiğinde tek golcü icardi orta sahada oyun kurmaya gidiyor.
Ara pası atıyor onda da diğer kamil ofsaytta bekliyor.
Son pozisyonda bağıra çağıra top isteyip müthiş pas aldığında kıçını kaldırmayıp kaana bağırmasında bilendim.
Başkasının oyuncusuyken minimum maliyete ok ancak 3-5 arası maaş vereceksek 2. feghouliye gerek yok.
1 tane presi var yav. Çok iyi press yapıyor dediğin pozisyonun içinde icardi + keremin katkısı da var.Adam çok iyi pres yapıyor nasıl top takibi yok.
Ziyech bilmediğimiz bir oyuncu mu. Hep çalışkan topçuydu. Bizde de çok yorulduğu 1 maç haricinde bu durumu aksattığını pek görmedim. Daha yeni fit haline geliyor zaten.1 tane presi var yav. Çok iyi press yapıyor dediğin pozisyonun içinde icardi + keremin katkısı da var.
+ Son maçla da alakası yok bu durumun ondan önceki maçlarda da aynı şekilde rölantide bekliyor, koşmak gibi bir gayesi yok. Ha bizim koşturmak gibi bir gayemiz var mı orası da meçhul olmakla birlikte bir tık daha kapanan komplike ve daha güçlü takımlarla maç yaptığımızda United gibi bir takıma karşı oyuna aldığımızda bu durumu yine ayrı bir şekilde masaya yatıralım derim.
Ya kanat oynatılır yada terim zamanı kontra oynarken feghouliyi zaman zaman 8'e çekmesi gibi derin oyun kurucu rolünde oynar.
Forvet arkası hayal edilen içinden talisca çıkması ancak kazın ayağı öyle değil maalesef. Şut çekerken ve pas verirken ısrarla ayağından açıyor geniş alanda amorti edilebilir durum, forvet arkası gibi kısa süre içinde hızlı hareket edilmesi gereken bir pozisyonda net intihar olur.
Uzaktan pasları = Şahane.
Kısa pasları = Rezalet.
Futbolcularımızı pozisyona uydurmak yerine maç içinde her birinin performansını tavan yapacak oyun stillerinde oynatmak gerekmekte.
Aynı keremin kontra futbolcusu olarak nasıl bir güç olduğunun açığa çıkıp forvet arkası rolünde sahaya bırakması gibi.
Bilip bilmemekle de alakası yok ki. Hedef meselesi sonuçta beklentisini düşürmüş bir oyuncuya da evrilmiş olabilir, bu onun her zaman çalışkan görüneceği anlamı da taşımıyor. Çok sağlam ve işçi olarak adlandırdığımız nice yıldız oyuncunun ardından baktık yıllarca. Bir standardı yok bunun.Ziyech bilmediğimiz bir oyuncu mu. Hep çalışkan topçuydu. Bizde de çok yorulduğu 1 maç haricinde bu durumu aksattığını pek görmedim. Daha yeni fit haline geliyor zaten.