- 31 Ağustos 2021
- 69.084
- 49.510
- 3.258
gibi gibi - ben daha çok bir tezahürat melodisinden mi evirdiler diyordum. sonra buldum şarkıyı tamamen farklıymış ama andıyor kesinlikle bir noktada doğru tespit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırsın 35lik melo aldık ince kıvrak klas bi topçu ziyech
Bunu aldık diye Rashica’dan vazgeçtik gibi değil mi durum yaniYalnız biz harbi harbi bu adamı sağda düşünüyorsak rashica’yı alacakmışız. Az dayansa gelecekmiş, aptallığına yansın.
Gittik yerini sadece 3 yaş farkla muhteşem bir herifle doldurduk. Hemde totalde aynı paraya rashica bizden sonra istenilen o toplam bonservisi getiremeyeceği aşikar oyuncu.
Ziyech ise Arapların sakat oyununu düşünürsek daha 1 ay önce 15 m verilen bir oyuncu. Satışa daha yakın ve verdiğimiz maaş dahil hepsini tek kalemle çıkarıp üzerine bir o kadar kar bırakabilecek bir oyuncu.
Vasfi yav fizik güç farklıdır, çeviklik farklıdır.. Ben de ondan bahsediyorumsanırsın 35lik melo aldık ince kıvrak klas bi topçu ziyech
kondisyon diyelim ziyech fiziğiyle oynayan bi topçu değil kiVasfi yav fizik güç farklıdır, çeviklik farklıdır.. Ben de ondan bahsediyorum
Yalnız biz harbi harbi bu adamı sağda düşünüyorsak rashica’yı alacakmışız. Az dayansa gelecekmiş, aptallığına yansın.
Gittik yerini sadece 3 yaş farkla muhteşem bir herifle doldurduk. Hemde totalde aynı paraya rashica bizden sonra istenilen o toplam bonservisi getiremeyeceği aşikar oyuncu.
Ziyech ise Arapların sakat oyununu düşünürsek daha 1 ay önce 15 m verilen bir oyuncu. Satışa daha yakın ve verdiğimiz maaş dahil hepsini tek kalemle çıkarıp üzerine bir o kadar kar bırakabilecek bir oyuncu.
Orada sanırım bizlik olay yok Zaniolo üzerine bir anda Tete gelmesiyle Rashica gaflete düşmüş gibi duruyor. Orada ne olduysa Rashica kulüp arayıp uzamış. Rashica'dan aldığımız defansif katkıyı Tete'den alacağımızı düşünüp üzerine de ofansif yükünü çekmek için Ziyech'e yöneldik gibi.Bunu aldık diye Rashica’dan vazgeçtik gibi değil mi durum yani
Rashica olmadı diye buna gitmek mantıken saçma
berkanNumara 22 dolu mu? Seçmedi mi hala.