#22 Hakim Ziyech

Samsunspor maçı hoca dahil herkesi yanılttı maalesef. Kendisi de hazır olmadığının farkında ki hiç çalım atmaya çalışmadı. Sürekli ara pası ve kanattan ceza sahasına derin uzun top denedi.
Ama kalitesi bariz belli oluyor. Birkaç hafta sonra çok başka şeyler konuşturur. Ha ligde oynar mı, bence şu haliyle bile oynar.

Üstad maç esnasinda da sordum ama görmedin sanırım..Angelino aynı haltı tekrar yedi yine karşı karşıya bırakıyordu adamı fikrin hala aynı mi merak ediyorum ?
Şimdi gördüm bugün yaptığı ve o gün yaptığı kayma konusunda aynı fikirdeyim zaten pozisyonu kendisi engelledi yaptığında bir sorun görmüyorum ama hücum katkısı vermiyor sorun burada başlıyor bir şeyi çok iyi yapıyorsa şu an yapamıyorsa diğer zaafları daha fazla göze çarpar. Muhtemelen Kazımcan'ı başakşehir maçında sahada görürüz iyi performans gösterirse Angelino yedek kulübesine kayar.

Ziyech sanki bilmem kacinci macina cikmis gibi yorumlar görüyorum. Adam daha ilk 11'de ilk deva cikti. Cok fazla beklentiye girmemek gerekiyordu.
Sagda Tete, Mertens yerine Ziyech olmaliydi basta bence.

Manu macina kadar biraz daha hazir olmasi icin her mac 45dk oynamali en az

Antrenman temposu ile maç temposu arasında dağlar kadar fark var. Maç temposu konusunda bayağı eksiği var. 15 30 45 dakikalık sürelerle devam etmeliydi.

Hiç hazır değil 2. yarı girmeliydi. Ama ilk 11 de olmasa da çoğumuz söverdik onu da kabul etmek lazım.

Samsun macinda 5-10 dk icin yere goge sigdirilmadi. Hic sakin kalamiyoruz. Dur bakalim iyice seyredelim yok. Hala erken. Ne yererim ne overim su asamada

Hazır değilmiş öğrenmiş olduk.

Adam oynayarak hazir olacak, bence guzel oldu oynamasi. Bu adami tutabildigimiz her dk sahada tutmak lazim, 3-4 mac sonra fizigi ve kondisyonu yerine gelir. Olsun kotu oynasin, puan kaybedelim. Sonrasinda her mac puan kazandiracak bize.

tam hazır olmadan 11 başlamamalı. hem barışa hem teteye haksızlık.

Kalite de olsa kondisyon ve maç eksiği güzel varsa zorluk olur. Bence sonradan girebilirdi. Başladık ama geç çıktı oyundan.

Ne hazırlığı kardeşim bu da moda oldu

Sanki 6 ay mağarada yaşamışta topa ayağına yeni değiyor gibi daha hazır değil,gücü yok,kuvveti yok falan filan

Okan buruk kör mü sanki görmüyor mu öyle bir durum varsa oynatmasın

Bir şey dikkatimi çekti

İlk yarıda adamlar psla çıkarken pres yaparken, ziyech hep basması gereken adamı boş bıraktı, adamlar rahatça boşluktan çıktılar

Yani fizik olarak hazır olmayabilirsin ama senin gibi oyun zekası olan bi adam da o boşluğu vermez nereye gitmesi gerektiğini bilir reis

Olmadı bu

Niye ilk 11 oynadı anlamadım açıkçası.

Ligde ilk 11 oynayacak durumda olmayan adamı CL'de ilk 11'e koymak çok anlamsız.

Maç oynamadan bir oyuncunun hazır olması zor devre arasına kadar bekleyemeyiz. Bu adamın acayip bir ilk dokunuşu var, ters tarafa direkt manyak paslar atabiliyor ve bizim takımda hiçbir oyuncuda olmayan bir özelliği var çok iyi şut çekiyor. Mertens’in yerine direkt başlamalı bir dahaki maçta gerekirse koşmasın dikilsin, oyuncu küsmesin diye duygusallık yaparsak kulübü batırırız.

Kanat oyuncusu olacak atletizm, savunma arkasına koşu yok. 10 numara oynarsa oynasın, Avrupa maçlarında kanat oynayamaz.

Geri
Üst Alt