#22 Hakim Ziyech

namaz kılma rpsi yapmıs

Sakatlığı haricinde Fas depremi de etkilemiş olabilir bu arkadaşı. Bilgim yok tabi ama insani düşünmeye çalışıyorum. Okan Hocanın ya da daha doğrusu Galatasarayın bu yönünün kuvvetli olması içimi rahatlatıyor. Kazanırız arkadaşı varsa da bir sıkıntı.

Arabistan’da son anda olmamıştı anlaşması dizi sakat falan muhabbeti vardı. Belki yine yüksek bir teklif almıştır gitmeye sıcak bakıyodur tekrar.

Bizim taraftar neden her oyuncumuzda en kötü ihtimal den başka opsiyo yokmuş gibi konuşuyor. Zaha da herkes sakat, oyanması ancak yeni yılı bulur dedi, herif ligde ve cl de çaktı.

ziyech bunları görünce sanki iştahı açılmayacak mı? Kafasında şu an, Bayern’e karşı bu sefer ben damgamı vurmak istiyorum, beyninden geçmiyorsa bende bişey bilmiyorum

İletişimsizliksaray SK

Ben bu adamın her şeyi yaptığına inanırım çünkü açıklama yapılmayacak kadar kötü bir şey var demek ki diye düşünürüm

Abv bizi şu yerli basına muhtaç ediyorsunuz

Takim 15 resmi mac oynadi. 3 mac degil. Ekim ayindayiz. Halen milli ara sonrasi diyoruz. Taraftarin sabirsiz olmasini anlamak zor olmasa gerek. Zaha’da Ziyech’te basbaya sakat gelmisler yada eski sakatliklari sonrasi rehabilitasyonlarini tamamlamadan. Herseye kilif uydurmaya gerek yok. Ne Zaha’yi, ne Ziyech’i, nede Ndombele’yi tek 90dk oynatmis degiliz. Ekim sonuna belki diyoruz bunca maas yuku altina girilmis adamlar icin. CL’de 4 puan degil sifir almista olabilirdik su ana kadar. Sans yanimizda olmayabilirdi. Nasil yorumlar olurdu tahmin etmek guc degil.

Takim 15 resmi mac oynadi. 3 mac degil. Ekim ayindayiz. Halen milli ara sonrasi diyoruz. Taraftarin sabirsiz olmasini anlamak zor olmasa gerek. Zaha’da Ziyech’te basbaya sakat gelmisler yada eski sakatliklari sonrasi rehabilitasyonlarini tamamlamadan. Herseye kilif uydurmaya gerek yok. Ne Zaha’yi, ne Ziyech’i, nede Ndombele’yi tek 90dk oynatmis degiliz. Ekim sonuna belki diyoruz bunca maas yuku altina girilmis adamlar icin. CL’de 4 puan degil sifir almista olabilirdik su ana kadar. Sans yanimizda olmayabilirdi. Nasil yorumlar olurdu tahmin etmek guc degil.

Bu riski aldık ama biz. Bu adamları alırken Okan buruk da, Erden Timur da biliyordu bunları.

Bu riski aldık ama biz. Bu adamları alırken Okan buruk da, Erden Timur da biliyordu bunları.
1696634640994.webp

beklemek lazım. oynarsa çok güç katar oynamazsa da sıkıntı yok sene sonu yollar ayrılır öyle bizi sıkıntıya sokacak kontrat vermedik zaten.

Transfer olurken kimse konuşmadı bunları.

Zahahahahahahahaha
Erden Timur başgaaaaaannnnn
Çalımmmmmmmmmmmmmmmm
Ziyeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

diye ortalığı inletiyordu bugün en çok isyan eden, sabırsız beklemeyi bilmeyen taraftarlar.

Bu oyuncular alınırken risk satın alıyorsun, Ziyech hazır olsa 0(sıfır) TL bak TL diyorum kiralama bedeli ile takıma katma şansın var mı? Senden önce Avrupa'nın büyük kulüpleri kapısında yatar.Ndombele hazır bir oyuncu olsa Tottenham Bissouma ya da diğer Sarr ile oynar mı? 3 yıl önce 60 küsür milyon euro verdiği adamla oynar.

Sakat geldiler zaten bunu inkar eden olmadi

Zaha da ziyech de hatta kerem demirbay’da sakat geldiler

Ziyech’in ilk idmani 12 eylul,3 mac oynadi tekrar sakatlandi

Uzun zamandir oynamayan bir oyuncu icin normal bir durum,zaha da aynisini yasadik

Bunu bilerek aldik zaten oyuncuyu,zaha da en son mayis ayinda oynamisti ve agustos’a kadar sakatligi vardi sonradan bir daha sakatlandi

Elestirilecek konu bence resmi siteden bilgilendirme yapilmamasi

Milli takim konusu belli adam 2 gündür idmanlara cikiyor takimdan ayri da olsa,pazartesi milli takimlar toplansa büyük ihtimal milli takiminda idmana cikacak bu yüzden davet edilmistir sakatligi gectigi icin

Geri
Üst Alt