#22 Hakim Ziyech

Sacma sapan haberlere inanmayin bence

Daha 1.5 ay önce kontrat imzalamis alacagi ücreti kabul etmis bir oyuncu 3 mac oynadiktan sonra zam istemez

Herhangi bir is yerinde calisirken 3 gün calistiktan sonra zam istemek gibi birsey bu

Öyle sacmalik olmaz

1 hafta sonra maca cikip gol attiginda herkes susacak.

Taraftarın içinde üçlü çeken adam sıkıntı yaratmaz , bunun aynısını lig bittiğinde icardi için yazmıştım floryada davulu tokmaklayan adam başka yere gitmez diye, zahada gülmüyor deniyordu şuan baya güldürüyor mesela.. sağlıklı dönsün yeter ben ümitliyim kendisinden..

Bu adam zaten ya tutarsa transferi değil mi? Kimse bize tutacak diye söz vermedi. Tutarsa zaten ligi kucağa alır tutmazsa seneye bizimle değil bu kadar basit

Bonservis ücreti yok üstelik diler isek almayız, geri dönebilir. Sıfır risk yani. Ama bence çok daha güçlü dönecektir.

Sakin olmakta fayda görüyorum. Ndombele ve Ziyech için risk aldık, olursa çok iyi olacak. Olmazsa da dünyanın sonu değil gibi diyor elimizdeki kadro.

rahatlayın biraz
yokluğunda ManUtd falan yenmişiz zaten relax

Ben de bir şey olmadığını düşünüyorum ve burada yönetimin iletişim politikasını hatalı buluyorum.

Her ne kadar maddi olarak riski düşük bir transfer olsa bile ben bazı renktaşlar gibi olmazsa da olmaz diye düşünmüyorum.
On numara pozisyonunda oynama kapasitesine sahip bir oyuncu ve orada Mertens ekonomik kullanılması gerekiyor, Kerem ise evet ilk denemeleri olmasına rağmen iyi bir görüntü çizmedi.

Daha 2 maç oynamış adam niye zam istesin :d Mantıklı sallasalarmış keşke

devre arasını beklmekte fayda varsa niye ortalığı karıştırmaya çalışıyon k.hoca

Milli ara sonrası beklentim var rotasyonda da olsa çok ihtiyacımız var.

1 tane muhabirin aklına bu adamın durumunu sormak gelmemiş, meslekte son nokta.

Üçüncü bölgede organizasyonumuz zayıf. Çok hata yapıyoruz. Ziyech'e ihtiyacımız var net olarak. Umarım milli aradan iyi şekilde döner.

Ligde 2 maç oynadı, ikisinide kazandırdı. yeter ki sakatlığı olmasın, çok katkı sağlar.

Okan hocanın açıklamalarında sitem sezdim, zaniolo için de benzer şeyleri söylemişti galiba, ziyech milli takıma gidecem diye pek oynamaya yanasmamis olabilir. Umarım problem çıkartmaz çünkü kendisine çok ihtiyaç var, kerem falan 10 numara oynayacak bir oyuncu değil

Geri
Üst Alt